Previše golotinje u kući

Foto: Zerocool/Pixabay.com

Kaže se “moja kućica, moja slobodica”, i to je u principu tačno, samo što, ako ne živite sami, već ste u nekoj zajednici, ne možete raditi baš sve što vam “dune”. Recimo, u najvećem broju slučajeva nije dobra ideja da stalno idete golišavi po kući.

Ukoliko imate decu, njima će najčešće biti neprijatno ako se njihovoj mami vide sike dok se u labavo vezanoj kućnoj haljini kreće kroz stan, ili ako im tata ide po kući u gaćama pa mu se povremeno vidi i deo “one stvari” – često će im biti toliko neprijatno da uopšte neće hteti da im dolaze prijatelji, biće ih sramota pred njima. A i ako nemate decu, samo ste vas dvoje tu, konstantna golotinja najčešće nije dobra ideja.

Kao i svako pravilo, i ovo ima izuzetaka. Ako ste oboje nudisti, nećete nositi odeću. A u nekim slučajevima će i voljena osoba želeti da vas što je moguće češće (po mogućnosti, stalno) vidi nage, i tako iz godine u godinu, ima i takvih muškaraca i žena.

U većini slučajeva ipak je bolje ne biti previše golišav. Time što će vam najveći deo vremena telo biti prekriveno odećom (prikladnom za klimatske uslove, svakako da nećete po najvećoj žeguštini biti zakopčani do grla) momenti kada ste nagi postaju posebni, nešto za čime se čezne, što se s nestrpljenjem iščekuje – tako se povećava želja među partnerima i održava strast. Ipak je drugačije ako je prizor vašeg nagog tela nešto svakodnevno nego ako je nešto što se otkrije samo u posebnim prilikama.

Pored toga, ne treba zaboraviti da većina ljudi nema baš savršena tela u top-formi. Ako nekog volite, volećete tu osobu i ako se ugoji, volećete je i kad nije glatko izdepilirana, i kad mišići počnu da joj se opuštaju.

Međutim, to što je volite ne znači i da ćete uživati u tome da baš stalno gledate opušteni dlakavi trbuh, dlakave noge (muške ili ženske, svejedno), leđa, grudi, salo koje se preliva, mlohave mišiće… U trenucima strasti vam, ako volite partnera/partnerku, sve to neće zaista smetati, ali je surova istina da će vam onda kad nisu trenuci strasti voljena osoba biti estetski privlačnija ako je obučena.

Još jednom: ima i izuzetaka. Ali, uglavnom, nago telo više privlači ako nije nešto što je konstantno dostupno.

Ostavite komentar