najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Šta stan govori o njemu?

Kada izlaze s novim muškarcem, većina žena želi da što je moguće više sazna o njemu, naročito ako im se stvarno jako dopada, ako im se čini da bi tu moglo da bude i više od kratkotrajne zabave. Jedan od dobrih načina da ponešto saznate o svom novom dragom, kao i da procenite koliko je sklon ozbiljnim vezama, jeste da pažljivo osmotrite njegov stan (po mogućnosti, u nealkoholisanom stanju). Na šta bi trebalo obratiti pažnju?

Ono što mnoge pripadnice lepšeg pola prvo zanima jeste postoji li još neka žena u njegovom životu. Ima li u stanu slika „bivših“ devojaka, otvorenih kesica od kondoma negde (nemojte samo da kopate po kanti za đubre, besmisleno je nekoga baš toliko detaljno proveravati), ima li u kupatilu uložaka (izuzev ako deli stan s nekom ženom – sestrom, rođakom, cimerkom – nijedan muškarac neće držati uloške u stanu). Drži li u stanu neverovatnu zalihu kondoma, ili podjednako neverovatnu količinu četkica za zube „za goste“? To su sve znaci ili da postoji još neka žena u njegovom životu, ili da je sklon vezama za jednu noć. Ako je pored njegovog kreveta slika njegove mame, možete biti sigurni da mu nikada nećete biti najvažniji u životu.

Druga stvar koju treba da osmotrite jeste urednost njegovog stana. Ne mislimo da nečiji stan treba da blista kao apoteka, ali je velika razlika između nekoliko komada odeće razbacanih po podu i stana koji izgleda kao da je u njemu histerični provalnik proveo nekoliko sati i ništa nije pronašao, samo je sve živo razbacao unaokolo. Ako je ovo drugo slučaj, vašem novom dragom nije bitno kakav utisak ostavlja, što znači da mu ili nije stalo do vas, ili da će čišćenje kuće biti isključivo vaša briga (ako pametno pre toga ne pobegnete).

Što se uređenja stana tiče, tu nema nekih posebnih pravila. Neki bi smatrali da je neprihvatljivo da tridesetogodišnjak i dalje čuva kolekciju automobilčića ili da nema bračni krevet – ali za bračni krevet može da nema novca ili da ne namerava da troši novac dok mu takav krevet ne bude zaista potreban, a kolekcija igračkica može da mu bude hobi, što znači da nije sklon tome da uleti u kuća-posao-kuća rutinu i da vam s njim neće, nakon izvesnog vremena, postati dosadno.

1 komentar
  1. Nikolina Bursać

    Poptpuno se slažem sa ovim tekstom!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike