U trendu

Slavna kuća oterala manekenku – doručkovala je pre revije! (foto)

Verovatno najpopularnija manekenka iz Danske Ulrike Hojer opisala je na svom internet profilu iskustvo sa slavnom modnom kućom Luj Viton.

Hojerova je napisala potanko da su joj predstavnici ove kuće uručili otkaz dan pre revije u Japanu jer su saznali da je doručkovala!

Ona je dodala da je bila svesna da je tog dana morala da bude „samo na vodi“ ali sa svojih 45 kilograma, jednostavno nije mogla fizički to da podnese.

#nyc 🤘🏼🤘🏼

A post shared by Ulrikke Hoyer (@ulrikkehoyer) on

„Moj agent Aleksija Ševal rekla mi je posle probe da postoji problem sa mojim stomakom, da mi se naduo. Rekla mi je da do revije, dakle u naredna 24 sata moram da pijem samo vodu. Uz to, rekla mi je i da mi se lice nadulo, što nije bilo tačno. Bila sam u šoku. Imam struk od 60 centimetara i teška sam samo 45 kilograma. Kako može da mi se stomak toliko poveća“, pitala se manekenka na društvenim mrežama.

Onda je, kako je napisala, ustala u dva ujutro jer je bila jako gladna.

Caro gør enhver grå mandag så meget bedre💘 #mondayfunday

A post shared by Ulrikke Hoyer (@ulrikkehoyer) on

„Tada sam izdržala bez jela ali u 6.30 ne. To je bilo vreme za doručak i pojela sam jako malo. Kada je Aleksija ušla u moju sobu i videla tanjir na stolu, dobila sam otkaz i poslali su me kući iz Japana. Drago mi je da imam 20 godina i da nisam više mala i nesigurna u sebe jer mislim da bih završila bolesna i bila uplašena celog života“, napisala je Hojer.

Ona je, zanimljivo, dodala i da se uvek osećala debelo, iako je imala najmanji struk od svih devojčica u razredu.

 

1 komentar
  1. Cezar

    Pa vi ribe posle trčite na kastinge i slična sranja. ova da umre pred reviju niko od onih degenerika ne bi ni primetio. pregazili bi je

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike