U trendu

Evo za čim muškarci uvek „odlepe“

„Kakvi su vam kriterijumi kad birate žene? Je li ovaj fazon ili ipak radi provera stvarnosti? Ovo bi bili kriterijumi, ali realnost je malo drugačija…“ (gospodjica14)

 • Da bude zgodna, da ima velike grudi, oblikovanu zadnjicu, dobre noge, uzak struk, pune usne, lep osmeh, lepo lice, dugu kosu, da mu svi zavide na njoj.
 • Da ima stila i da je uvek atraktivno obučena, sređena, namirisana, našminkana, sa frizurom i sređenim noktima.
 • Da zrači seksepilom i ženstvenošću.
 • Ako je on ružan, eventualno niži od nje, da ne bude površna, da vidi njegovu unutrašnju lepotu i da se zaljubi u nju, tu lepotu.
 • Ako je on visok, zgodan, mišićav, da se loži isključivo na takve.
 • Ako on nema para, da ne bude sponzoruša koja se loži samo na pare i skupa auta, da želi ponekad sa njim da uživa u nekim malim i manje luksuznim stvarima.
 • Ako ima para, onda može biti i sponzoruša.
 • Da bude vešta i iskusna u krevetu, spremna da ispuni njegove fantazije.
 • Da mu bude verna, da ne gleda druge muškarce i da uvek bude uz njega, da mu bude podrška u svemu i da veruje u njega.

„Ko standard u Švedskoj.“ (mmaher)

„Da hoda na od 2 do 4 noge i da ima rupicu…“ (Urosiuss)

Napišite i Vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

3 komentara
 1. Branko Ristic

  bambi -Kako mozes tako nesto da kazes:“Zena se ne bira“.Ma nemoj.Pa biram cipele,biram maramicu,kosulju…a da ne bisamo ram zenu.Ma biracu,dok ne nadjem pravu,po svojoj meri.A dok ne nadjem tu pravu, isprobavacu mnoge.I auto kada se kupuje,prodavac kaze:isprobajte kola, vozite dvadesetak kilometara,da vidite kako „lezi“ na drumu.Dakle,sve mora daa se isproba…pa i zena „bambi“.

 2. Branko Ristic

  Koliko vidim,po ovim neprestanim reklamama,otklanjanje hemoroida je ono,sto danas ugrozava musko zensku populaciju u Srbiji.Predlazem,da se proglasi nedelja borbe,protiv tih famoznih hemoroida,koji me izludjuju, zbog uzasno agresivne reklame,za njihovo lecenje.Molim sve one,koji mogu to da sprovedu,da posle te Nedelje borbe,za izlecenje ugrozenih od te posasti,vise ne bude reklama,koje propagirajunacin lecenja tih groznih hemoroida.Ne mogu da zamislim jednu jako seksi devojku,a da ima zamislite…probleme sa hemoroidima…Kako molim vas lepo,sa takvom devojkom se seksati…i to,na analni nacin ???

 3. bambi

  Ako neko bira zenu znaci da mu nije potrebna ljubav. Zena, se ne bira. Zena je kao leptir koji odnekud sleti na vas sesir od slame koji vam prekriva oci dok leskareci odmarate i cuvate ovce na livadi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike