Nežnosti ispod pokrivača

Ono što sve žene znaju, a što mi muškarci kada dođe do seksa samo ponekad imamo na pameti, jeste to da "nežnije" ne znači samo: "Lakše, čoveče". Nežnost je reč koja predstavlja žensku šifru kojom nam one saopštavaju da treba da budemo prijemčljiviji za znakove koje nam šalju. Što je tačka na ženskom telu osetljivija i što više nervnih završetaka ima, to obazriviji treba da budete. Ponekad nismo ni svesni da smo prenaglili. Nežnost ne mora da bude povezana isključivo s dodirom. Fizički kontakt jeste važan, ali i drugi faktori mogu da imaju odlučujuću ulogu.
Egipatski pamuk i prigušeno svetlo nikome ne mogu da škode, a mogu samo da pomognu u stvaranju prijatne atmosfere. Ugodno okruženje, koje podrazumeva sve ono što će i vama i njoj da godi, važan je činilac koji doprinosi tome da se žena oseća sigurno, bezbedno i udobno. Važno je da soba bude dovoljno topla da ona odbaci svu odeću sa sebe, ali ne i toliko vruće da se oboje preznojavate a da još niste ni krenuli u akciju. S druge strane, promena poza postaje besmislena ako nema pratećih elemenata. Nema potrebe da prilikom seksa budete preterano maštoviti – najbolje poze su one koje se već vekovima koriste.
Međutim, da bi do njihove primene uopšte došlo, potrebno je da prethodno budu obezbeđeni svi adekvatni uslovi. Čak i kada vam se čini da je ona spremna za seks, to ne znači da je to zaista tako. Pravi trenutak za vašu partnerku je onaj kada se ona nađe u fazi da vas sama pozove na seks. Malo prave nežnosti i malo prave tehnike (uz obaveznu strast, topao, klizav i čvrst kontakt) omogućiće vam da za kratko vreme oboje doživite vrhunac.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike