Pravi trenutak

Istina je da većina muškaraca ne zna kada je pravi trenutak za izjavljivanje ljubavi. Takođe, istina je i to da većina muškaraca nema dovoljno hrabrosti da to prizna. Iz straha od toga kako će ona reagovati, najčešće poranimo s tom izjavom, ili je se setimo tek onda kada ona više nema nikakvo značenje. Dobro razmislite kada ćete i na kom mestu reći ove, za svaku ženu najromantičnije reči, i na taj način joj potvrditi koliko vam je stalo do nje. One to obožavaju. Priuštimo im onda to zadovoljstvo.
Međutim, ma koliko da ste zaljubljeni u neku devojku, treći sastanak baš i nije pravi trenutak da joj izjavite ljubav. Teško da će vam poverovati. Ako nekome priznate da ga volite samo nekoliko dana po upoznavanju, to će pre delovati kao da se plašite da vas ne ostavi nego da ste iskreni. Sačekajte da prođe neko vreme. Uostalom, u tom prvom intervalu zabavljanja osećanja koja gajite prema njoj mogu se izraziti na mnogo drugih načina.
Ukoliko uspete da ostanete u dužoj vezi, posle nekoliko meseci red je da kažete ono što osećate. Nakon dva-tri meseca, žena zabrinuto čeka priznanje. Obradujte je njime ako je stvarno volite. Ukoliko se viđate samo s vremena na vreme, sačekajte s tom izjavom. Najvažnije je da budete sigurni u ono što osećate. Možda je jutro posle noći koju ste proveli zajedno idealan momenat da joj izjavite ljubav – ne samo da ćete je učiniti srećnom nego ćete joj i podići samopouzdanje.
Nikada nemojte govoriti te reči ako nameravate da je ostavite. One tada nemaju nikakav smisao, jer ćete joj, i pored navođenja razloga zbog kojih raskidate vezu, ovakvom izjavom dati nadu – i to lažnu. Međutim, ako ona želi da raskine s vama, izjava ljubavi može da vam pomogne. Ukoliko je rešila da vas ostavi zato što veruje da vam nije stalo do nje, ostvarili ste pun pogodak. U svakom slučaju, ona bi trebalo da ima strpljenja jer muškarcima zaista teško pada da kažu "volim te".

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.