Seks i lepo ponašanje

Seks već dugo nije ono što je nekada bio. U duhu pravila koja su se uselila u naše živote i seks je dobio neke svoje zakonitosti koje se moraju poštovati, ili čije se poštovanje preporučuje da bi jedna veza mogla da se bazira samo na onome zbog čega je i nastala – na seksu. Pošto je bonton regulisao pravila ispijanja čaja i lepog ponašanja uopšte, određene situacije koje podrazumevaju seksualnu igru takođe imaju svoja nepisana pravila. Te situacije nisu nepoznate – svako je bar jednom poželeo osobu s kojom radi u istoj kancelariji, veze za jednu noć odavno nisu nepoznate ni najkonzervativnijim damama, a o prevari je napisano na tone knjiga.

Nije slučajno što se veze s koleginicama iz kancelarije danas detaljno proučavaju. Posledice jedne ovakve strasne avanture mogu se uporediti s talasima koje pravi kamenčić kada ga bacite u vodu. Da biste izbegli eventualne neprijatnosti na poslu i zlobna ogovaranja, držite tu vezu u strogoj tajnosti sve dok ne budete sasvim sigurni u osećanja svoje partnerke. Ukoliko, ili, bolje rečeno, kada ta veza doživi tužan kraj, nipošto nemojte pokazati da vas to pogađa, čak i ako to jeste slučaj. Što se tiče veza za jednu noć, takve jednokratne ljubavne veze najsličnije su brzoj hrani – veoma su primamljive, ali vam kasnije od njih može pripasti muka. A možete osetiti i još veću glad, koja će vas naterati da ponovite ono što nije trebalo da se dogodi ni prvi put. Zato, ukoliko ipak poželite da se upustite u ovakvu vezu, povedite računa najpre o sebi – o sopstvenoj bezbednosti i svom zdravlju.

Što se tiče prevare, o njoj je sada već toliko pisano da se pažnja koja je posvećena njoj izjednačava s pažnjom posvećenoj ljubavi. Ako ste odlučili da prevarite svoju partnerku, razmislite još jednom. A ako vam se to dogodi, neka to ostane strogo čuvana tajna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.