Seksualne avanture (1)

Seks vole i muškarci i žene, ali je jači pol naročito zainteresovan za seks bez većih obaveza. Tu nastaje problem: kako pronaći ženu koja je spremna za avanturu za jednu noć? Ako izlazite u klubove i kafiće koji rade cele noći, možda je u tom slučaju lakše obaviti potragu. U veseloj atmosferi i u kombinaciji s malo (ili malo više) alkohola kočnice mogu da popuste. Ipak, valjalo bi izbeći situaciju u kojoj čitave noći muvate jednu devojku, da bi se kasnije ispostavilo kako je ona pogrešan izbor. Zato valja imati predznanje o instant zavođenju.

Pre svega trebalo bi birati devojke koje na sebi imaju minimum garderobe. Zašto? Kada žele seks, žene se oblače provokativno kako bi što lakše privukle potencijalnu „žrtvu“. To je činjenica koju ne bi trebalo gubiti iz vida i koju bi u svakom slučaju trebalo iskoristiti. Staro pravilo je da nikada ne treba birati onu koja je najatraktivnija u društvu, jer njen cilj te večeri i jeste da bude glavna, a ne da se posle pola sata izgubi s nekim tipom. Ako vam se dopada baš ona i nijedna druga, onda muvajte njenu zgodnu drugaricu. To će je sigurno učiniti ljubomornom, barem u izvesnoj meri, pa će pokušati da svu vašu pažnju usmeri na sebe. Ženska sujeta uvek može da ide u prilog nama muškarcima.

Ako je žena koju ste primetili u društvu sama, to sigurno znači da se dosađuje i da joj treba muškarac koji će je zabaviti. Pazite, ponekad su te usamljenice u svađi same sa sobom, pa ako to na vreme primetite, trud vam neće propasti. Avantura za jednu noć treba da bude dobro pripremljena i veoma dobro, vešto i znalački odigrana da bi se zaista i dogodila još iste noći… Ukoliko precizno odmerite svoje akcije, nema razloga da vam ne upadne kašika u med.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.