Šta znaju žene

Foto: Bmphotography/Pixabay.com

Htele to one da priznaju ili ne, kako vreme odmiče, žene su detaljnom analizom našeg ponašanja otkrile koje sve stvari treba ili ne treba da rade kada smo mi u pitanju. Hteli mi to da priznamo ili ne, vrlo često se njihove pretpostavke pokažu kao tačne. Da li je to pitanje intuicije kojom žene uvek vole da se hvale, ili rezultat dugogodišnjih analiza, istraga i pretraga, ili nešto što se samo od sebe dogodilo tokom vremena koje je proteklo otkad su on i ona odlučili da zajedno žive u istoj pećini? Većina žena će izbeći da pita kako joj nešto stoji, da li je debela, koliko ste devojaka imali pre nje… Razlog tome leži u činjenici da su dame u međuvremenu shvatile da ne postoji bezbolan (a iskren) odgovor na takvo pitanje, te je tako bolje i ne postavljati ga.

Pored toga, žene danas znaju da su muškarci jednako kao i one nesigurni u svoj izgled. Štaviše, i mi smo, kao i one, spremni da ne jedemo, da vežbamo, da primenjujemo savete iz novina koji bi mogli da posluže tome da se ta nesigurnost pobedi. Savremene žene takođe znaju i ne stide se da priznaju da žene mogu da budu okrutne baš kao muškarci, a da muškarci mogu da budu nežni kao žene. Sigurno je da su pripadnice lepšeg pola u današnjem svetu konačno shvatile da su jedine osobe koje prave i postavljaju pitanje o veličini ženskih grudi – zapravo same žene! Nama je oduvek bilo manje-više svejedno sve dok ih uopšte imaju. U skladu s tim, ženama je jasno i da mi nemamo svoje omiljeno ili najomiljenije vreme za seks. Seks, kada smo mi u pitanju, može uvek. One su te koje moraju da budu posebno raspoložene, a ne mi.

Isto kao što znaju da ne postoje instant dijete (svi kilogrami izgubljeni za deset dana vratiće se za samo pet), naše drage dame znaju i da muškarcima ne smeta prašina od nekoliko dana na policama, prljav veš bačen nemarno na fotelju, a vrlo je verovatno da su konačno shvatile i da neprijatan miris ispod pazuha zapravo uopšte ne smeta njegovom vlasniku.

Jedan komentar

  • Nataša Gajić

    “O, kako se varate!” Za svog i ne tako bezličnog i dosadnog života, nisam još primijetila da je bilo ko ili bilo kad izgovorio tako što, ili bar preduzeo da uvijek bude u formi: duša hoće, ali tijelo ne sluša; i opet smo kod istog, da ako je neko nježan, ne znači da je uvijek i raspoložen ili bar dostupan ili da “ganjamo ale, ipak”.

Ostavite komentar