Sve više muškaraca „pegla“ svoje genitalije

„Poznato je da muškarci vode računa o svom fizičkom izgledu u gotovo istom obimu kao i žene, ali o tome ne pričaju previše.

Ipak, svi oni koji su zainteresovani za održavanje lepote, sigurno znaju da se pojavio botoks za testise, piše „Miror“.

Muškarci nisu poznati po tome da se tako lako izlažu plastičnim operacijama i kozmetičkim tretmanima ovog tipa, ali tokom poslednje decenije broj onih koji su ulepšavali svoje mošnice se udvostručio.

Injekcije botoksa nisu jedini način za zatezanje kože testisa, ali su u poslednje vreme najpopularniji.

Botoksiranje testisa se ne odražava pozitivno samo na osvežavanje i podmlađivanje kože, već same mošnice deluju veće, a i umanjuje se znojenje u intimnoj regiji.

Ipak, postoje i neki rizici zbog ovog zahvata. Nedostatak znojenja zadržava toksine u organizmu, što vremenom može da postane ozbiljan zdravstveni problem.

Umanjivanje bora ne znači automatski i rešenje svih problema sa kožom, odnosno, botoks ne rešava problem viška kože na mošnicama.

Kakvo je vaše mišljenje o liftingu džajsona?

Jeste li se naborali, dragi muškarci?

Dame, volite li glatko i zategnuto?“ (iznogud.karamarkovic)

  • Da se špricam u m…? Pa da li su oni normalni? (DeeLite)
  • Kad može da se orošava, može i da se pegla. Ostati mlad, ostati lep, ostati zategnut… umreti nevin. (iznogud.karamarkovic)
  • Samo nemoj da preteraš pa da izgleda kao da su te pčele izujedale. (BubaSmrda)

Napišite i vi šta mislite o ovom trendu na Forumu Krstarice…

2 komentara
  1. NIKOLA

    Ima hiljadu i jedan nacin,da muskarac dovede svoju partnerku do „ludackog“ orgazma.U tom umecu vodjenja ljubavi i seksa,testisi tj.njihova „zategnutost“ ne igraju apsolutno nikakvu ulogu.Muskarci koji zagledaju svoj penis (mere mu duzinu i sirinu) i svoje testise,ocigledno su psihicki optereceni,i kako rece Viktor,treba da potraze kod psihijatra,misljenje za svoj problem.!

  2. Viktor Rotmiler

    Mislim da je botoksiranje testisa,obicna budalastina,kojoj mogu da podlegnu samo iskompleksirani muskarci,koji ne veruju ne u svoje seksualne moci, nego imaju kompletno lose misljenje o sebi,kao ljudima od vrednosti.Takvi muskarci,ne treba da idu kod Urologa,Kozmeticara,ili koga drugog,nego treba da potraze strucnu pomoc,kod dobrog strucnjaka,Psiho-terapeuta.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike