U trendu

U plamenu strasti

Kada je reč o seksualnosti, svako od nas se s njom nosi onako kako mu to najviše prija.Nekima ne ide uvek lako. Zašto?

Možda su još uvek mladi i neiskusni; oni će tek vremenom početi da uživaju na pravi način. Neki imaju probleme s prihvatanjem svog izgleda, što nije određeno samo za žene. Telo koje posedujemo treba da zavolimo, i to s izvesnom dozom sigurnosti, jer nesigurnost uopšte nije seksi. Misliti o tome kako je naše telo veličanstveno i seksepilno nije loše. Treba uživati u sebi da bismo mogli da uživamo u drugima. A ako je problem u tome što se iz nekog razloga jednostavno opirete uživanju, pokušajte da shvatite seks kao izvor intenzivnog zadovoljstva. Bez pritiska.

Seks je važan deo svake veze, ali postoje određeni aspekti koje ponekad ne istražimo dovoljno, zbog čega nam veza nije uvek harmonična u potpunosti. To je nešto na čemu bi malo moglo da se poradi. Razmislite o svojim jakim i slabim stranama. Vi najbolje znate kakvi ste i kako da poboljšate svoj emotivni i seksualni život. Potrebno je suočiti se sa svim pitanjima koja obično izbegavamo da postavljamo sami sebi. Ali, nemojte dopustiti da se sve završi samo na tome. Razgovarajte s voljenom osobom, i to najotvorenije moguće; ona takođe zna jake i slabe strane vas kao para, zbog toga se prepustite razgovoru s ciljem da produbite i poboljšate svoj odnos. Tek ako uspostavite dobru komunikaciju, moći ćete da odahnete. Neće biti padova, bićete opušteni u vezi s onim što uzbuđuje i vas i nju i što oboje volite.
Seksualnost treba prihvatati kao nešto potpuno prirodno. Trebalo bi da budemo srećni u svojim telima, srećni zbog toga što znamo da komuniciramo i rečima i dodirima. Mnogima su potrebne godine da bi dostigli taj nivo intimnosti. Kada se vođenje ljubavi izdigne iznad običnog seksa i postane veština i umeće, jasno je da stvari odatle mogu da krenu samo nabolje.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike