U trendu

Zaustavite emotivnu bujicu

Zauzdavanje emocija je težak mentalni zadatak koji se često postavlja pred svakog muškarca. Naročito je važno da muškarac primiri svoje emocije u trenucima kada se od njega očekuje neka muška akcija. Kod žena to nije slučaj. Štaviše, kada žena diskretno ispoljava svoje emocije – povećava se njena atraktivnost.

Kako održati emocionalnu memoriju relativno mirnom? Kako se suprotstaviti emocionalnoj bujici?

Ako nekoga volite – udaljite ga, a ako ga mrzite – približite ga. Ako vam se sviđa neka misao, oterajte je; ako vam se ne sviđa, malo je približite, brzo ocenite, a zatim ostavite.

Ne treba se vezivati za lošu misao. Raditi, ali ne moliti nikoga znači najveći uspeh, jer je „učini mi, molim te“ pravi poraz. Ako ste skloni da molite, onda to radite kada ne želite konflikt. Izrazito je neseksualno zamoliti nekoga za ljubav.

Kada želite neku ženu, činite suprotno od onog što želite, stvarajte nerazumevanje i sprovodite ga. Nerazumevanje je seksualno, razumevanje je aseksualno. Zato žene traže razumevanje. Čim se pokaže da ste skloni razumevanju, možete se oprostiti od muškosti. Uz razumevanje možete biti dobar prijatelj, drug ili otac, ali ne i dobar ljubavnik. Podstičite, dakle, nerazumnost kod žene, a sami se vladajte razumno.

Naravno, svega ovoga mogu da se pridržavaju i žene, ali je pogodnije da se time bave muškarci pošto mi nemamo pravo na nekažnjenu grešku. Muškarac je sklon da prašta ženi naivno misleći da žena traži oproštaj zbog njega. Ona uvek traži oproštaj samo zbog sebe, a ne zbog muškarca i skoro uvek ima plan koji ostvaruje uprkos muškom negodovanju. Ukoliko pravite gužvu u njenoj glavi i pretvarate Evu u Lilit – postoji verovatnoća da ćete osujetiti njene planove i preokrenuti ih u svoju korist.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike