U trendu

Ove destinacije su izabrali svetski putnici

TripAdvisor, najveća svetska zajednica putnika na Internetu, objavio je pobednike takmičenja Travelers’ Choice Destination Awards za 2010. godinu. Ukupno je nagrađeno 576 turističkih destinacija, a u izboru su učestvovali brojni korisnici ovoj sajta.
Pobednici su odabrani na osnovu miliona komentara i zapažanja korisnika, njihovih omiljenih odredišta, ali i uopšteno, na osnovu popularnosti određenih turističkih destinacija na portalu TripAdvisor. Najznačajniju nagradu, onu za najbolju svetsku turističku destinaciju, osvojio je Monte Karlo. Najbolja svetska destinacija za kulturu i razgledanje je Firenca; najbolja u kategoriji romantičnih odredišta je Oia, koja se nalazi na grčkom ostrvu Santorini; najbolje porodično odredište je Marne-la-Vallée u Francuskoj; najbolji noćni život je u američkom Nju Orleansu (New Orleans); najbolje buduće odredište je nemački Garmiš Partenkirhen (Garmisch-Partenkirchen).
Nagrade su dodeljene i u nekoliko drugih kategorija, kao što su najbolja morska destinacija (Beach & Sun – Providenciales, Turks i Caicos), gastronomska destinacija (Food & Wine – Napa, Kalifornija), najbolja destinacija za pustolovine (Outdoor & Adventure – Queenstown, Novi Zeland), kao i najbolja destinacija za opuštanje (Relaxation & Spa – Sedona, Arizona). Pored najboljih na svetu, nagrade su posebno dodeljene i za pojedine kontinente.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar