„Odmarate“ od prijatelja mesec dana: Evo šta je Fejsbuk sada smislio

Ukoliko vam fotografije prijatelja na Fejsbuku idu na živce, a ne želite da ih izbrišete, Fejsbuk je napravio rešenje kreirajući „snooze button“ kojim blokirate njihove objave na 30 dana.

Bitno je istaći da ljudi na kojima primenite ovu opciju neće znati za to.

„Vidite previše fotografija mačke vašeg ujaka? Živcira li vas prijatelj sa beskonačnim brojem fotografija sa svog puta u Japanu? Niste sami. Sa Snooze-om ne morate da prestanete da pratite ili izbrišete vaše prijatelje zauvek, već nećete gledati njihove objave određeni period. Ljudi, grupe i stranice na kojima primenite opciju neće biti obavešteni. Pre isteka opcije bićete obavešteni i uvek je možete ponovo pokrenuti“, saopštio je Fejsbuk.

Kazali su kako su ovu opciju napravili na osnovu zahjeva korisnika mreže i ovo je jedan u nizu promena koje su uradili kako bi korisnicima omogućili bolje upravljanje sadržajima i kvalitetno provođenje vremena na ovoj mreži.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike