Britni snimila novi spot

Jedni je obožavaju i nazivaju kraljicom popa, drugi je mrze iz dna duše i govore o popu kao o „satanskoj muzici“, ali šta god mi rekli ili uradili, Britney Spears je već uveliko zvezda svetskih razmera koja nema nameru da tu poziciju napušta u skorije vreme. Iza nje stoji čitav tim talentovanih ljudi i ta celokupna mašinerija radi veoma vredno – Britney je snimila i četvrti spot za svoj album „Oops! … I Did It Again“.

Amerikanci su spremili svoje video-rekordere i u svoje Palm Pilot-e upisali još jedan „važan“ datum – svetska premijera novog spota gospođice Spears je održana 2. marta u emisiji „TRL“. Posebnu pažnju izazivaju ranije poznate priče o seksi scenama koje je Britney snimila se francuskim modelom/glumcem. Romantična atmosfera je dočarana predivnim ambijentom plaže u Majamiju (koja je, „romantike radi“ specijalno izolovana za taj događaj).

Režiser spota je bio Herb Ritts koji je režirao spotove poput „Wicked Games“ (Chris Isaak) i „Love Will Never Do“ (Janet Jackson). On nije jedina zvezda koja se nalazila „iza kamere“. U ekipi ove pevačice su i Shania Twain kao i njen muž, producent Mutt Lange. Njih dvoje su napisali pesmu mlade pop-zvezde.

Pročitajte i:

  • Britni Spirs je zaljubljena u samu sebe
  • Madona opsednuta sa Britni Spirs
  • Britney bi trebalo više da se skida!
  • Sve što niste znali o Britney Spears

    Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.