U trendu

Deca poznatih

Francuska glumica Sofi Marso nedavno je (14. juna) rodila kćer u svojoj 35. godini života. Sofi Marso pored kćerke ima i šestogodišnjeg sina Vensana iz veze sa režiserom Zulavskim. Ova glumica već godinu dana živi sa američkim režiserom Džimijem Lemlijem. Nedavno je režirala prvi film pod nazivom „Pričaj mi o ljubavi“. Premijera je zakazana za zimu.

S druge strane, američki glumci Tea Leoni i Dejvid Dukovni dobili su sina. Dečak, težak 3,350 kilograma, rođen je u subotu, 15. juna, u Los Anđelesu u Americi. Ime dečaka još uvek se ne zna. Dejvid Dukovni (41), bivša zvezda TV serije „Dosije Iks“, oženio se Teom Leoni u maju 1997. godine. Pored sina, Dejvid i Tea imaju i trogodišnju kćer Madlen Vest.

Tea Leoni (36) igrala je fotografa u humorističkoj seriji „Goli život“, a njena poslednja uloga bila je u filmu Vudija Alena – „Kraj na holivudski način“.

Od kada je prestao da igra agenta Foksa Molder, Dejvid Dukovni posvetio se filmu. Njegova najnovija uloga jeste uloga u ostvarenju Stivena Soderberga „Full Frontal“, koje će se ovoga leta pojaviti u američkim bioskopima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.