najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Nepristojne devojke

Devojke najčešće nimalo ne vole kada momci stalno psuju, kada pljuju, češkaju se između nogu, puštaju gasove… A ima i devojaka koje se ponašaju na takav način (izuzev češkanja između nogu), ili su još i gore u tome od mnogih dečaka, i one su u najvećem broju slučajeva krajnje odbojne momcima. Nepristojnost je u principu odbojna.
Neki će devojke koje se tako ponašaju nazvati muškaračama, ali nisu sve muškobanjaste devojke takve – muškobanjasto ne znači nužno i nepristojno. Zašto bi se neka devojka uopšte ponašala na opisani način? Najčešće, zato što misli da je to “kul”, ili da time pokazuje svoju nezavisnost, da je jaka, nimalo slabija od muškaraca… U očima najvećeg broja momaka, takva devojka je izrazito neprivlačna. Čak i ako dečko ima ortake koji puno psuju i pljuju i nepristojno se ponašaju i glupiraju, čak i ako se smeju šalama takvih ortaka, smatraće da devojke ne treba tako da se ponašaju, da one treba da budu finije i nežnije. Opisano ponašanje može im biti zabavno, ali da ga smatraju privlačnim u vezi, izlazili bi s nekim od tih ortaka (ne, na devojkama ih ne privlače samo grudi).
Ovo što smo naveli ne važi za baš svakog momka; ima i onih dečaka koje uzbuđuje kad je devojka prosta. Ipak, većina, makar se i sama ponašala nepristojno, smatra da takvo ponašanje nije za devojke. Da li to znači da će im smetati baš svaka psovka koju devojka izusti? Najčešće neće, samo ipak žele da devojka psuje manje od njih. I, sasvim je moguće da će se oni ponašati nepristojno kada su s prijateljima koji se i sami tako ponašaju, kako bi se uklopili u društvo i ne bi bili optuženi da se “prave fini” ili da zapravo nisu muškarci, dok će, kad su nasamo s devojkom, biti mnogo finiji i nežniji i iskreno uživati u tome. A možda, pod devojčinim uticajem, vremenom potraže neko drugo društvo, u kome muškost ne moraju da dokazuju prostaklukom.
Nepristojnost, ni kod momaka ni kod devojaka, nije privlačna osobina. Njome se ne dokazuje apsolutno ništa osim nepristojnosti. Zato bi bilo najbolje kad bi je i momci i devojke izbegavali – pristojnost, zaista, nikome nije naškodila.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike