Dive se zvezdama

Nije nikakva retkost diviti se filmskoj, muzičkoj ili sportskoj zvezdi, samo što je nekada poželjno takvo divljenje zadržati za sebe, kako se voljena osoba ne bi osetila loše. Pokušajte sebe da zamislite u poziciji voljene osobe – ni vama ne bi bilo lako.
Recimo, vaš dečko često priča za neku pevačicu da je baš super riba, fenomenalno izgleda, i tome slično. Jasno je vama da nisu baš neke šanse da će vas on prevariti s tom pevačicom – za početak, ne poznaje je, plus ta pevačica živi na drugom kontinentu, plus bi je verovatno zanimao neko stariji od vašeg dečka – ali vam opet nije svejedno kad se on tako divi nekoj ženskoj osobi. Pitate se da li ste mu dovoljno dobre, nervira vas što vi ne izgledate kao ta pevačica, nemate izvajano telo kao ona, niste slavne, ne umete ni tako dobro da pevate, vi ste samo obična devojka. Moguće je i da ste ljubomorni – čini vam se blesavim da budete ljubomorni kad je u pitanju žena koja živi na drugom kontinentu i koju vaš dečko najverovatnije nikad neće upoznati, ali se ipak osećate tako.
Ni momcima nije svejedno kad se tako nešto desi. Njihova devojka se divi nekom glumcu (Robert Patison, na primer), ili glumcu u određenoj ulozi (pomenuti glumac u ulozi zaljubljenog vampira Edvarda, recimo). Da, zna taj dečko da njegova devojka teško da će ikad sresti tog glumca, i da verovatno ne bi zaista želela da bude u vezi s nekim vampirom čak i da vampiri postoje i da ona sretne nekog, ali opet mu smeta kad ona uzdiše za drugim momkom. Upita se šta dečko treba da uradi da bi bio dovoljno dobar svojoj devojci, da "visi" u teretani i da postane besmrtna krvopija?
Pokušajte da se pred voljenom osobom ne divite zvezdi suprotnog pola, ili da to bar ne radite prečesto, kako ne biste povredili osećanja svog dečka ili svoje devojke. A ukoliko voljena osoba nešto te vrste radi pred vama, počnite i vi upadljivo da uzdišete nad nekom zvezdom – trebalo bi da vaš dečko ili devojka brzo shvate poruku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.