Izgledajte vitkije (1)

Mnoge devojke se brinu da ne izgledaju predebelo, ali buckast izgled nije samo stvar toga kakvo vam je telo – i vaša odeća, obuća i šminka mogu jako da utiču na utisak koji ostavljate. Ako želite da izgledate vitko, evo saveta kako da vizuelno delujete mršavije nego što jeste; uz pomoć ovih saveta možete istaći i neke delove tela na koje ste ponosne (recimo, imate tanak struk, ali on od vaših kukova, uz vašu uobičajenu garderobu, ne dolazi do izražaja), a ako ste mršave, radite suprotno od onoga što predlažemo, pa ćete izgledati malo "popunjenije".
Liniju struka možete istaći pantalonama ili farmerkama sa spuštenim strukom. Tesne (ali ne pretesne!) pantalone su hit, ali iz zdravstvenih razloga (povećana mogućnost infekcije) ne bi trebalo da provedete ceo dan u tesnoj odeći. Izbegavajte da vam tange "seksepilno" izviruju iznad pantalona, pošto je to jeftino. Bilo bi dobro da znate da pantalone sa spuštenim strukom mogu da vam izduže figuru ako ste srednje visine, ali ako ste niske i buckaste, samo će istaći ono što vam se ne dopada. Da biste povećale svoju visinu, za devojke je bar lako: visoke štikle. Što se estetskih razloga tiče, štikle bi trebalo da izbegavaju jedino veoma visoke devojke.
U kombinaciji s pantalonama spuštenog struka dobro će izgledati uže majice kratkih rukava, majice s bretelama, topić, pripijene košulje. Dubok (ne predubok, to je neukusno) dekolte će vas takođe vizuelno izdužiti. Mnoge devojke i žene, u želji da prikriju višak kilograma, oblače široke majice i košulje, ali one samo čine da delujete glomaznije. Što se boja tiče, svetle boje, kao i karirana odeća ili odeća na vodoravne pruge čine da delujete punije; što tamnija odeća, to vitkije izgledate. Ipak, pošto su svetle boje hit svakog leta, a i nije poželjno da izgledate kao vrana, ne oklevajte da dodate neki svetao detalj – kaiš, torbicu i slično. Možete obući i crnu majicu, a preko nje svetliju tuniku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.