Kako razgovarati sa devojkama

Ne sumnjamo da ste eksperti. Iako vam ne predstavlja problem da „smuvate“ devojčice, malo usavršavanje ove veštine nikad ne škodi.

Budite prirodni

Možda mislite da znate šta to devojke žele da čuju i govorite im upravo to? Zar nije bolje da budete prirodni? To je apsolutno najbolji način da se približite svakoj devojci.

Ne koristite uobičajene fraze

Izbegavajte takav pristup. U slučaju da niste zadivljujuće originalni, zvučaćete prilično ofucano, a to sve devojke u startu iznervira. Neće ni želeti da čuju šta imate da kažete posle neke „bajate“ rečenice.

Spustite se na zemlju

Niko ne voli prepotentne „face“ i mudrace. Kad razgovarate sa devojkama, nemojte se usredsrediti samo na sebe.

Ne blebećite – slušajte

Čujete li šta govori? Odlično. Morate čuti šta vam priča i postavljati joj pitanja. Naravno, obratite pažnju na svaki njen odgovor.

Konverzacija, a ne monolog

Ćaskanje je kao dvosmerna ulica. Kad devojka započne razgovor, sa uživanjem učestvujte u njemu. Ne vraćajte se stalno na ono „što vi imate da kažete“.

Budite duhoviti

Čuli ste milion puta da devojke vole momke koji imaju duha, ali vam za svaki slučaj savetujemo da ne preterujete u tome. Niko ne očekuje od vas da budete poput profesionalnog komičara. Najbolje je da lagano otkrijete koje su to stvari kojima se možete zajedno smejati.

Imajte mere

Balans je prava stvar. Do koje granice pokazati interesovanje, da li je pametnije biti potpuno „kul“? Ne suviše „kul“, očigledno. Dobro je ako ste opušteni, ali ako isuviše odugovlačite, devojka može pomisliti da i niste zainteresovani za nju.

Osmeh

Možda mislite da je vaše mračno raspoloženje intrigantno, ali ona će verovatno pomisliti da ste pravi mučenik. Osmeh definitivno mnogo znači, kao i kontakt očima – nemojte zuriti u pod.

Dodirnite je, ali pažljivo!

Dobro je blago je dodirnuti po ruci u pravom trenutku. Budite pažljivi i razboriti kad je to u pitanju, nemojte da pomisli kako je spopadate i navaljujete.

Testiranje je dobar znak

Ako vas devojka stavlja na probu, znači da je zainteresovana za vas. Pažljivo odigrajte svoj potez i potrudite se da reagujete na pravi način.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.