U trendu

Lepa garderoba za hladne dane

Nije mali broj devojaka koje, u strahu od toga da ne izgledaju "bapski", ostaju preoskudno odevene i tokom hladnih dana. Pored toga što time ozbiljno ugrožavaju svoje zdravlje, propuštaju i uživanje u lepoj, toploj garderobi – a takve garderobe zaista ima puno.
Lepe čizmice interesantnog izgleda. Veliki izbor lepih kapa i šešira, da se glava zaštiti od hladnoće; posebna zaštita i za uši, neretko nedovoljno zaštićene kapom ili šeširom (dobro odabran šešir neće vam pokvariti frizuru), rukavice. Šalovi, toliko lepi da vam dođe da ih nosite i kad nije hladno. Uz to, kapa, šal i rukavice mogu i da budu iz iste kolekcije, pravljeni da se nose zajedno.
Džemperići vedrih boja, da se razbije sivilo ružnog vremena. Ukoliko ste unutra, može i neka lepa topla suknja ili haljina; ukoliko treba da izlazite, pantalone će vas ipak bolje zaštititi (neko će vam reći da su vaše bake i prabake i zimi nosile suknje – podsetite ih da su sve vaše bake i prabake patile od čestih urinarnih infekcija i imale velike probleme s bešikom), a, recimo, somotske pantalone mogu jako lepo da izgledaju.
Ima i lepe letnje garderobe, ne kažemo. Dosta je ima. Ali, ona je za leto, kada vašem zdravlju neće naškoditi da nosite laganu odeću koja ne pokriva mnogo. A jedan od najlepišh delova zime je upravo zimska garderoba, sve one lepe "krpice" u kojima biste se "skuvale" u toku leta sada možete da nosite i da vam u njima bude super. Ne morate baš preko cele godine da pokazujete gole stomake i gole noge (noge naježene od hladnoće ionako nisu baš neki privlačan prizor), zanimljivije je kada povremeno promenite izgled, a smena godišnjih doba vam pruža pravu priliku za to.
Doći će opet leto i lagana letnja odeća. U međuvremenu, uživajte u lepim zimskim "krpicama" – šteta je da propustite takvo uživanje, da i ne spominjemo da će vam vaše telo biti zahvalno što ga pazite i što ga štitite adekvatnom odećom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar