U trendu

Los Anđeles ili London? (1)

Holivud, to jest Los Anđeles, predstavlja mesto iz snova za mnoge – mesto glamuroznog života, mesto gde se snovi ostvaruju, mesto u koje (osim, možda, kao turisti) najverovatnije nikada nećemo otići. Jeste, često se čuje da se mnoge nimalo lepe stvari dešavaju u Los Anđelesu, kao i da priličan broj ljudi tamo uopšte nije bogat i da samo sanjaju o tome kako će, jednog dana, ipak uspeti – i da se ti snovi nikad ne ostvare. Opet, uprkos svim otrežnjujućim pričama, često se čini da svi žele da žive u Los Anđelesu (koliko puta ste samo čuli da je neka zvezda kupila luksuznu vilu u Los Anđelesu?). Ipak, da li je baš tako?

Za Robija Vilijamsa jeste – nakon što je potpisao ugovor sa muzičkom kućom EMI, ugovor vredan 30 miliona funti, ovaj popularni pevač prodao je svoju kuću u Londonu i kupio luksuznu vilu na Beverli Hilsu. Izjavio je da će ostati da živi u Los Anđelesu, jer tamo može da ima normalniji život. U njegovom slučaju, normalan život podrazumeva komšiluk u kome žive Vil Smit i Rod Stjuart (njih dvojica se sad često brčkaju u Robijevom bazenu).

Slično je opredeljenje i Keli Bruk. Prestala je da vodi kultnu britansku TV emisiju „The Big Breakfast“ i sa svojim tadašnjim dečkom Džejsonom otišla u Los Anđeles. Ubrzo je dobila više ponuda za uloge u mnogim filmovima. Kad joj je sa tim krenulo, raskinula je sa dečkom. Sada je sa glumcem Bilijem Zejnom, prodaje svoju kuću u južnom Londonu i uživa u luksuznoj vili u španskom stilu u Los Anđelesu.

Gven Stefani je donedavno živela sa svojim dečkom Gevinom Rozdejlom u Londonu. Njene omiljene aktivnosti bile su šetanje psa, druženje s prijateljima i ispijanje piva u lokalnom pabu. Međutim, ovakav život joj je dosadio, pa se, nakon što se udala za svog dečka, zajedno s njim preselila u Los Anđeles. Tamo su novopečeni mladenci priredili glamurozno svadbeno veselje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.