Madona opsednuta sa Britni Spirs

Madona kaže da obožava Britni Spirs. Čak ide toliko daleko da nosi majicu sa njenom slikom da bi joj ova stalno bila blizu.

„Ne želim da učinim ništa sem da je hvalim… Mislim, ona ima tek 18 godina. To je šokirajuće“, kaže. „Ja sam bila tako nespretna i smetena i trapava i nesigurna u sebe. Nisam imala takav taman ten. Nisam znala kako da se obučem“, priča Madona o sebi i o periodu kada je bila u onim godinama u kojima je Britni danas.

Britni Spirs – koja za sebe kaže da je još devica i da će se čuvati do braka – je deo Madoninog života i njenih misli, bilo da je jutro, podne ili veče. Madona kaže kako su ona i Britni različite. Dodaje i da je opsednuta majicama sa njenim likom: „Spavam u njima, takođe. Kao da sam osetila da će mi doneti sreću. I zaista jesu. Britni je postala moj talisman.“ Madona je izjavila i to kako joj se ne dopada što svi napadaju Britni.

Madona, koja se udala prošlog meseca, kaže kako je njena dugovečnost u muzičkom biznisu rezultat toga što je ona kao „bubašvaba“ i što je se „ne možemo lako otarasiti“.

Madona takođe kaže da nije nimalo zabrinuta zbog svih onih zgodnih plavuša upola mlađih od nje koje vladaju svetskim top listama ovih dana. „Oh, i one će ostariti i umreti takođe“, smeje se.

U činjenicu da Madona nije jedina koja obožava Britni možete se uveriti ako kliknete ovde.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.