U trendu

Modna policija je u gradu!

Ako si izbegavao(la) do sada časove fizičkog i nikada nisi bio(la) u sportskom fazonu, ove sezone će se to promeniti. Sportki fazon oblačenja je novi trend za proleće-leto 2002. godine. Izgledaćeš kao pravi sportista na ulicama grada a da u životu možda nisi potrčao(la) pošteno ni za autobusom. A možda ćete prvenstveno vi, drage tinejdžerke, upravo ovako početi da obraćate više pažnje na sportske aktivnosti kada uz to idu i slatke krpice.

Odeća inspirisana sportskim aktivnostima je novi trend koji će doći kao veliko osveženje posle raznih krpica iz osamdesetih, kojima su naši izlozi trenutno prenatrpani. U svetu već uveliko traje rasprodaja ovih retro krpica, dok izlozi imaju sasvim novi, sportski imidž. Od fudbalskih šortseva do trenerki za trčanje, odeća inspirisana sportistima na putu je da dominira do kraja leta. Šarene zvoncare su zamenjene helankama i uskim trenerkama u bojama proleća. Cvetići, perle, volani, šljokice, teški motivi odeće osamdesetih zamenjeni su čistim sportskim linijama, koje ističu mladalački duh. Drugim rečima, nema više nadžidžanih i preupadljivih modnih motiva, sportska elegancija i jednostavnost je ono što se traži ovog leta.

Priznaćete da novi trend i izgleda mnogo prirodnije. Ostaje bojazan da naše prodavnice, prenatrpane retro robom, neće ponuditi novi stil na vreme, jer kao i u većini stvari, kaskamo i za svetskim modnim trendovima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.