Oni „padaju“ na… (2)

Odeća: svaki dečko će neizostavno reagovati na farmerke sa spuštenim strukom, top koji otkriva pupak, lagane, skoro providne majice, kratke suknje… Treba samo da imate meru, kako biste zaista izgledale izazovno, a ne jeftino.
Pametno vođenje razgovora: devojkama je ovde uglavnom sasvim lako, zato što se od njih najčešće ne zahteva da briljiraju inteligencijom. Za većinu dečaka, pošto oni vole da pričaju o sebi i da se pohvale onim što rade, dovoljno je da im postavite nekoliko pitanja o njihovim omiljenim temama (sport, muzika, igrice…) i da potom na njihovu priču klimate glavom, zadivljeno raširite okice i povremeno kažete neku jednosložnu reč (nemojte samo da preterate sa ovakvim ponašanjem, jer će pomisliti da mu se rugate). Nakon ovakvog "tretmana", on će imati utisak da se baš super ispričao sa vama i da ste zaista srodne duše – garantovano će želeti ponovo da vas vidi.
"Buljite" u njega: znamo da to zvuči glupo, ali deluje. Uporno ga gledajte, pa stidljivo skrenite pogled kad on vas pogleda, pa ga opet gledajte… Ponašajte se kao da igrate staru igru "ko prvi skrene pogled, gubi". Ukoliko je zainteresovan za vas, nakon ovakvog postupka primetićete da i on "bulji" u vas, makar samo onda kad je siguran da vi to ne primećujete.
Gipko telo: svi dečaci reaguju na gipko devojačko telo, ne mogu tome da odole. Gipkost svog tela dečku koji vam se dopada možete pokazati tako što ćete plesati blizu njega u diskoteci ili tako što ćete se, kao slučajno, protegnuti kao mačka u kafiću ili školi ili već negde. Ako je zainteresovan, neće moći da zaboravi na taj prizor i ubrzano će početi da smišlja načine da vam se približi.
Kao što vidite, sve su to krajnje jednostavni načini za privlačenje pažnje i nešto što svaka devojka može bez problema da uradi. Srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.