Poslednji savet pred Novu godinu

Ljudi verovatno idu na više žurki u vreme praznične sezone nego u bilo kom drugom periodu godine. Frizura je sigurno važna stavka vašeg izgleda i za doček Srpske nove godine. Ako imate dugu kosu i više ne znate šta sa njom da učinite, evo nekoliko saveta. Bez bojazni – to je pre svega lak način da dobijete pravi friz za svečanu priliku.

Operite kosu i nanesite deblji sloj regeneratora. Dobro isperite, a zatim nanesite gel ili penu za kosu. Kada ste kosu dobro osušili, skupite je i napravite konjski rep na vrhu glave. Odvajajte pažljivo pramenove iz repa i uvijajte ih „figaro aparatom“. Svaku loknu koju napravite zakačite šnalom i sklonite u stranu.

Nakon što uvijete svu kosu iz repa, blago isprskajte lokne lakom za kosu. Ne preterujte, lokne treba da budu meke, a ne da izgledaju kao metalni federi. Kada ste spremni za polazak, izvadite šnale i pređite prstima kroz uvijeni rep. Lokne će se razdvojiti i mekano pasti preko ramena. Ako imate tanku kosu, dozvoljeno je da malo preterate sa lakom.

Kada se izveštite, videćete da ta frizura svakog puta može izgledati drugačije. Želimo vam dobar provod.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.