U trendu

Prespavati s gomilom drugarica

U toku školske godine nije uvek lako organizovati se da kod vas prespava nekoliko drugarica, ili da vas nekoliko prespava kod jedne od vas. Ima toga i u toku školske godine, ali lakše je izvodljivo u toku leta, kad nema školskih obaveza – a uvek je zanimljivo i obećava dobar provod.
Istina, možete vi po celu noć da četujete s prijateljicama preko Fejsbuka ili da putem mobilnog telefona razmenjujete poruke s njima, ali to ipak nije isto kao kad ste sve tu, kad drugarice možete da vidite i čujete, da zajedno gledate filmove, slušate muziku, jedete velike količine sladoleda…
Neki misle da, kad se tako prespava s gomilom drugarica, tu bude slatkih (ili seksi) spavaćica i poneka simpatična pidžama, i da su tuče jastucima obavezne. Nije da tuča jastucima nema – ima ih nekad – ali nisu ni obavezne, a koliko će se praviti mini modna revija od lepih spavaćica, pidžama ili majica za spavanje zavisi od toga koliko su prisutni za to raspoloženi.
Ono čega tu redovno bude jeste dosta razgovora. Razgovora o momcima, o onima koji vam se dopadaju, i onima za koje vam se čini da se možda vi dopadate njima. Razgovora o raznim prilikama kada ste se izblamirale. Razgovora o ljudima koje znate, o muzici, filmovima, omiljenim zvezdama, o tome kako neka zvezda dobro izgleda i kako ste zaljubljene u nju… Tu je i slušanje muzike, moguće i gledanje omiljenih filmova ili serija, nekad će biti i pravljenja palačinki ili pice, nekad velike količine sladoleda… Može da bude i poneka šala na račun drugarice koja prva zaspi… Nekad i razgovor o nečemu ozbiljnom, ako neka prijateljica ima veliki problem – a redovno bude i puno što kikotanja, što smejanja.
I komunikacija elektronskim putem može da bude dobra, i izlasci mogu da budu super, ali super je i povremeno prespavati s gomilom dragih drugarica – to skoro uvek ostane u veoma lepom sećanju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar