U trendu

Problem s velikim grudima (1)

Nije mali broj devojaka koje bi bile presrećne da imaju velike grudi – ali ni devojkama s velikim grudima nije lako, to može da im napravi velike probleme i izazove jake bolove. Srećom, s time nije nemoguće izaći na kraj.
Velike grudi mogu da budu divne, ali imaju i negativnu stranu: veličinu i težinu. Oni kojima nije jasan problem mogli bi da pokušaju da sebi spreda nakače dve velike kese pune šećera i da se tako kreću – problem tereta i glomaznog vrlo brzo će postati očigledan, s tim što te kese možete da uklonite kad god želite, što s grudima nije slučaj. Pored fizičkog problema, sasvim je moguće da vas grudi navedu da se osećate stidljivo, da se skupite, zgrbite, i time samo pojačavate već postojeći fizički problem, da i ne spominjemo da se tako zgrbljene osećate i psihički i emotivno sve lošije. Kako s time izaći na kraj? Više je načina – upotrebite sve za koje mislite da bi vam koristili.
Dobar grudnjak. Nije bitan nikakav "fensi" izgled, boja, čipka… Ono što karakteriše grudnjak koji je dobar za vas jeste to da vam je udoban, nigde vas ne steže niti vas žulja i dobro vam drži grudi, podržava vas svuda gde je to potrebno. Za časove fizičkog i bavljenje sportom mogao bi da vam bude potreban sportski grudnjak s dodatnom podrškom kako ne bi dolazilo do bolnog skakutanja grudi prilikom trčanja i sličnih aktivnosti.
Snaga. Da bi vam se velike grudi držale i da ne bi dolazilo do bolova u leđima zbog opterećenja, potrebna vam je snaga. Same grudi sastoje se od masnog i žlezdanog tkiva, tu nema mišića koje biste mogle ojačati, ali oko grudi mišića ima, da i ne spominjemo ramena i leđne mišiće. Kako biste ojačale potrebne mišiće, predlažemo plivanje – ono će razviti pravi deo tela, plus je i zabavno. Sklekovi su veoma korisni za kućnu varijantu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.