U trendu

Saveti kada idete na žurku (1)

Žurke su super, kao što smo već rekli – prava prilika da se bolje upoznate sa onima koje već znate, kao i da sretnete nekog novog; prava prilika da pokažete kako ste vi jedna potpuno „kul“ osoba i da se super provedete. Ipak, žurke ne ispadnu baš uvek savršeno; loše stvari mogu da se dese bilo gde, pa i na žurkama. Zato, evo nekih saveta kako da „nastradate“ u najmanjoj mogućoj meri, ako dođe do problema, kao i kako da izbegnete moguće neprijatnosti.

Uvek ponesite dovoljno novca za taksi, osim ako vam je žurka u komšiluku. Ukoliko bilo šta pođe kako ne valja, ili žurka jednostavno počne da vas „smara“, možete da odete kad god to poželite. Ne zavisite ni od gradskog prevoza ni od dobrih duša sa kolima. Ura, nezavisnost!

Znamo da ne zvuči baš „kul“, ali uvek kažite roditeljima kud idete i ostavite im broj telefona. Roditelji mogu super da se pokažu ako dođe do „katastrofe“; mogu da dođu kolima po vas i da vas uteše ako se desi nešto loše – ne morate da neraspoloženi sedate sa nepoznatim čovekom (to jest taksistom) u kola.

Da biste izbegli da se osećate izdvojeno (osim ako to baš volite), upoznajte se sa svima. Kad dođete na žurku, pozdravite se sa domaćinom (domaćicom), onda sa svojim društvom i neka vas upoznaju sa svima koje oni znaju, a vi ne. Ti novi ljudi neka vas upoznaju sa preostalima nepoznatima (ako ima takvih) i tako ćete znati sve prisutne i uvek ćete moći da nađete bar nekog da s njim pričate.

Ako baš ne volite mnogo da igrate, ili smatrate da imate dve leve noge i ne biste da se blamirate, a ne želite da stojite u ćošku cele večeri i izgledate izgubljeno, strateški dobro mesto je pored stola sa hranom ili pićem. Tu je uvek velika „cirkulacija“ ljudi, pa ćete imati s kim da popričate, a ako svima dodajete hranu (ili piće), i to je jedan način da postanete popularni. Pazite samo da se ne prejedete!

Potrudite se da se družite sa svima. Možda je ona što stoji tamo u ćošku jako inteligentna i interesantna, a možda ima i slatkog brata ili ortaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.