U trendu

Setite se negativnog nakon raskida

Nakon što nas voljena osoba ostavi, odnosno raskine s nama, neretko smo skloni da tu vezu vidimo kroz ružičaste naočari, što nam nimalo ne pomaže da prebolimo raskid. Može da bude od izvesne pomoći ako se u takvoj situaciji prisetite svega onoga što vas je nerviralo kod voljene osobe.
Osim u drastičnim situacijama kada su vas dečko ili devojka maltretirali toliko da ste odahnuli kada su vas ostavili, lako se desi da se, dok se prisećate veze, sećate lepih momenata, žarko želite da obnovite vezu sa sad već bivšima, i jednostavno ne možete da nastavite sa svojim životom. Ne ide pa ne ide.
Međutim, čak i u lepoj vezi, sigurno je bilo nekih stvari koje su vas nervirale. Sigurno vam je bar ponešto smetalo kod bivšeg dečka ili devojke. Sasvim je moguće da nije bilo ničeg krupnog, nije da su vam pregazili kućnog mezimca ili nešto slično, nisu bili nasilni prema vama, ali sitnica je svakako bilo. Možda su vas razočarali kad su bili ravnodušni prema vašoj omiljenoj pesmi, ili su se podsmevali vašoj omiljenoj zvezdi. Možda ne vole da čitaju, a vi volite. Možda su štreberi, a vas škola ne zanima, ili obrnuto. Možda vas je on nervirao jer je hteo da gleda akcione filmove, a vas su zanimale romantične komedije, ili obrnuto. Kosa im je nekad bila masna? Smetalo vam je kako grickaju nokte ili čačkaju nos? Bilo je tu raznih sitnica, sigurno, sitnica koje vam nisu bile nešto posebno važne, ali sada mogu da pomognu da ne vidite tu osobu kao savršenstvo.
Nekima pomaže ako u tu svrhu angažuju i prijatelje koji će se setiti još nekih negativnih sitnica, ali oprezno sa tim: može se desiti, ako vaši prijatelji počnu da pričaju o negativnim osobinama vaših bivših, da osetite snažnu potrebu da bivše branite, možda se i posvađate s prijateljima koji samo pokušavaju da vam pomognu da prebolite raskid.
Za kraj, ne zaboravite jednu veoma negativnu stvar u vezi s tom osobom, razlog zbog kojeg svakako ne bi trebalo da želite da budete s njom: ostavila vas je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar