U trendu

Tinejdžerka pobesnela zbog džeparca od 100.000 dinara: „Neću da živim kao seljanka“ (video)

Razmažena tinejdžerka Nikolet sa Beverli Hilsa tvrdi da je majka Nina naterala da živi „poput seljanke“, jer joj je džeparac smanjila sa 5.000 na 1.000 dolara mesečno, odnosno sa skoro 500.000 na skoro 100.000 dinara mesečno.

Zbog toga je mamu odvela u emisiju dr. Fila, nadajući se da će joj on pomoći da je uveri da džeparac treba da joj bude bar 2.500 dolara. Kao svoje argumente, Nikolet navodi da majka radi po ceo dan i ne pokazuje joj svoju ljubav na drugi način.

– Želim da moja mama shvati da ja ne mogu da živim sa 1.000 dolara mesečno, ja sam ipak odrasla na određeni način. Ne može tako naglo da mi oduzme novac – požalila se tinejdžerka.

Pre nego što je ušla u studio, pred kamerama se požalila da joj je majka pre omogućavala baš sve, uključujući „neverovatne škole, vozača, dadilju i ličnog trenera“.

– To je život na kakav sam naviknuta – rekla je Nikolet.

Nina je priznala da je njena ćerka imala kreditne kartice bez limita od najranijih dana, a bilo je meseci kad bi na kartici napravila račun od 10.000 dolara.

Nikolet voli dizajnersku odeću, a među njima je i nekoliko Šanelovih torbica koje su koštale po 5.000 dolara. Pred kamerama je pokazala da uopšte ne prati koliko je novca dala za pojedinu torbicu.

– Znam da sam razmaženo derište, ali uživam u određenom načinu života. Ljudi će me mrzeti, ali zapravo će žaliti što nisu ja – izjavila je.

Kada je shvatila da joj se ćerka pretvara „u čudovište“, Nina joj je smanjila džeparac.

– Osećam se poput seljanke, ne mogu ovako da živim. Stalno sam bez novca. Mislim da mama treba da mi daje barem 2.500 dolara da pokrijem svoje osnovne troškove – rekla je.

Uz veći džeparac, Nikolet od majke očekuje i Mercedes-Benz G-Wagen u mat crnoj boji za svoj 16. rođendan. Cena mu je 231.000 dolara.

– Ja sam princeza, definitivno vredim toliko – rekla je.

Nina je spremna da svojoj mezimici pokloni C klasu, ali njoj to nije dovoljno.

Plan da će dr. Fil nagovoriti Ninu da kćerki poveća džeparac, pokazao se kao promašaj.

Nina je priznala na kraju da ćerku ne ume da kazni, a stvari koje joj je oduzimala, odmah bi joj vratila jer „joj su joj potrebne“.

– Treba joj torbica od 6.000 dolara? Onda zaista nosi sa sobom hrpu s*anja – poručio je na to doktor Fil, a prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.