U trendu

U vodu za podove obavezno dodajte 1 stvar, uklanja sve negativno i štiti od zavidnih ljudi

Svakoj domaćici je itekako bitno da joj je uvek sređen i čist dom, ali je veoma bitna i energija u njemu. Ovaj ritual čišćenja neće vam poremetiti već onaj na koji ste navikli, ali će učiniti mnogo.

Sve što je potrebno da u vašu vodu sa kojom čistite pod, dodajte i so.

On je pre svega učiniti da prašina sa poda nestane, ali će isto tako učiniti i dobru energiju u celoj prostoriji. Vratiće se sreća, mir, i stabilnost.

Još od davnih dana se smatra da so ima neke magične moći, da štiti od loših zlih sila. Ne dozvoljava da nešto negativno dopre do vas.

Pranje podova sa dodatkom obične kuhinjske soli za čišćenje stana ili kuće od akumulirane negativne energije je potrebno kada:

Deca često pate od prehlade,

Stalno ste mučeni nesanicom ili uznemireni snovima,

Sobne biljke loše rastu ili venu,

Električni uređaji često propadaju,

Nedavno je neko umro u stanu,

Stalno nema dovoljno novca,

Stvari iznenada nestaju.

Pre nego što počnete ritual čišćenja podova sa solju, iz kuće morate da izbacite smeće i sve nepotrebne stvari koje guše prostor

Pravila čišćenja kuće sa solju:

U kantu sipajte 10 litara vode i 1 supenu kašiku obične kuhinjske soli, mada u nekim receptima stoji i šaka soli. Zatim otvorite prozore, jer to će omogućiti razmenu energije: loša izlazi, dobra energija ulazi.

Krpu nakvasite i dobro obrišite podove. Osim podova možete prebrisati i police, stolove, kvake i uređaje koje imate u kući.

So koju koristite za čišćenje kupite posebno za tu namenu i nikad je nemojte koristiti za soljenje hrane.

Ovaj ritual sprovodite barem jednom mesečno.

Takođe, ako osećate neki pritisak ili imate česte promene raspoloženja, savetuje se da u već vašu postojanu kupku dodate so i sa njom se tuširate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar