U trendu

Želite brzo da otopite zamrzivač? Uz ovaj trik to ćete obaviti za manje od 10 minuta

Nedavno se na Fejsbuk stranici Mrs Hinch Cleaning Tips povela rasprava o tome kako da najbrže i najjednostavnije odmrznete zamrzivač, a čini se da je rešenje korišćenje jednog predmeta iz kupatila.

Čest način odmrzavanja je da isključite uređaj iz struje, ostavite vrata otvorena i pričekate da se led otopi sam od sebe. Međutim, to može da potraje, zbog čega je odmrzavanje zamrzivača mnogima naporan zadatak. Međutim, ako želite da to uradite brže i jednostavnije, isprobajte ovaj trik s kojim ćete biti gotovi s odmrzavanjem za manje od deset minuta.

U grupi je bilo predloženo mnoštvo tehnika i metoda, ali najpopularniji odgovor bio je korišćenje fena za kosu.

– Isključite uređaj, uklonite svu hranu, a zatim prođite fenom za kosu sve strane zamrzivača, kako bi led što pre popustio. Uzmite i jednu šerpu kako biste u nju mogli da bacite komade leda. Ipak, s obzirom na to da led kaplje kada se otapa, pripazite da fenom ne idete preblizu ledu – napisala je jedna korisnica drugoj ženi koja je u grupi tražila savet.

Drugi najpopularniji odgovor bio je da u zamrzivač stavite šerpe ili posude s vrućom vodom. Para koja će isparavati iz njih otopiće led, koji ćete kasnije takođe samo moći da pokupite i bacite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar