U trendu

Ginekolozi bi pali u nesvest kada bi čuli čime sve žene masturbiraju

Ženska masturbacija nikako ne treba da bude tabu tema i danas se sve otvorenije govori o onome šta žene rade kada su same. A posebno je zanimljiva tema ovih dana prvo uvođenje u tajne samozadovoljavanja i priznanja žena čime su sve masturbirale dok nisu otkrile seks. Neki odgovori su sasvim normalni, ali noge barbike ćete odsad verovatno malo drugačije gledati.

Najpre je jedna korisnica na TikToka otkrila čime je masturbirala dok nije otkrila seks. Njena objava ubrzo je postala viralna, i mnoge žene su u komentarima podelile svoja iskustva iz mladosti.

Šokantni predmeti za masturbaciju

U svojoj objavi je otkrila da se samozadovoljavala s jastukom koji je bio u obliku limenke, a na kraju se pokazalo da je to bio jedan od nevinijih odgovora.

„Koristila sam krastavac, a onda sam ga vratila u kuhinju. Oh, moj Bože, oprosti mama“, rekla je jedna žena, a druga je dodala: „Ovo nisam nikad nikome priznala. Koristila sam tatin trimer za dlake u nosu. Oprosti.“

Treća je zamolila prijateljicu za pomoć: „Stavila sam mobilni na vibriranje, a onda sam zamolila prijateljicu da mi pošalje 100 poruka za redom. Rekla sam joj da se radi o eksperimentu.“

Neke su priznale da nikad nisu masturbirale u mladosti, a jedna je rekla kako nikada nije ni mogla da proba jer je imala osećaj da će je pokojni članovi porodice razočarano gledati s neba.

Druga žena se oduševila komentarima i rekla kako je divno što su sve žene mislile da same prolaze dileme o masturbaciji u mladosti, a zapravo su sve imale isti problem.

Korisne dečje igračke

Bilo je i onih koje su koristile igračke: „Koristila sam plišanog medvedića. Moja sestra se često pitala zašto on tako čudno miriše.“

„Imala sam prilično tvrdog plišanog medu pa sam pokušala s njim. Posle sam se osećala grozno jer sam ga tako zlostavljala pa sam ga sakrila u ormar kako me ne bi gledao“, priznala je druga.

Ovaj komentar je mnoge šokirao: „Koristila sam noge barbike. Nikada nisu ušle unutra, nego su samo igrale fudbal, ako me razumete…“

„Koristila sam vibrirajućeg miša, koji je bio igračka naše mačke. Vibrirao je samo po pet sekundi pa sam morala stalno iznova da stiskam dugme za paljenje“, otkrila je još jedna žena.

Neke su koristile i stvari koje su našle kod svojih baka: „Koristila sam masažer za vrat svoje bake. Ona ga nikad nije koristila, ali ja bome jesam.“ Još je jedna koristila bakine stvari: „Koristila sam jednu od onih dugačkih sveća koje je moja baka imala. Nikada nisam mislila da ću to nekome reći.“

Mnoge su priznale i kako su koristile električne četkice za zube, a bilo je i onih koje nisu previše birale: „Koristila sam maskaru, četku za kosu, naslon za ruku na kauču, rub kreveta, banane…Moja lista je sramotno dugačka“, piše BuzzFeed.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar