najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Izbrisala ga iz srca da bi se „prodala“ – evo i kome

„Dobio je „korpu“ od djevojke, nakon 10 godina.

Ona je iz veoma imućne porodice, on je suprotnost – veoma jednostavna radnička, uredna porodica.

U aprilu mu govori da više nije sigurna u ljubav prema njemu (oboje su u 33-oj), a pola godine ranije mene pitaju da im budem kum na svadbi. Pristajem!

On hodao kao izbezumljen, nije mu bilo jasno šta se dešava – ona jednostavno prekinula kontakt, zaključala se u kuću, uzela tri sedmice godišnjeg i lafo, pati.

Sinoć me on zove, kaže, brate, sreo sam je u gradu – ima momka.

Ja ga upitam o čemu se radi. Kaže on meni da je dečko iz CH i da je sa njim od aprila…

Moje pitanje za vas je: „šta se to moglo odigrati u njoj?“

Da li je moguće da je neko nekoga nakon 10 godina izbrisao iz srca da bi se prodao za bolje sutra?“ (Boki)

Napišite i Vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

3 komentara
  1. Marjan

    Kao prvo ako je iz imucne prodice sta ce joj svajcarska ako je stvarno volela tog momka mogla je i ona da inicira svadbu mnogo ranije to su stvari o kojima par koji voli jedno drugo pricaju otvoreno. Momak je ociglednao voleo ali verovatno cekao da se malo bolje sredi pre nego sto zasnuje porodicu. Sto se tice toga kod muskaraca uvek postoji doza kolebljivosti ukoliko finsansiski nisu stvari bas najbolje. Medjutim to ne znaci da on ne bi bio dobar muz ili otac. Pricam iz sopstvenog iskustva bio sa visokim obrazovanjem bez kinte u dzepu kao vecinom mladih sada a evo sada hvala bogu svi ti svicarci sto se tice primanja mi nisu ni do kolena, ali je moja zena tada devojka verovala u mene. Porucujem devojkama: Ne odustajte od svog momka ako ga volite i ako znate i osecate da on vredi, to vam je mnogo bolja varijanta nego brak bez ljubavi makar i sa malo vise para. Ukoliko ima dovoljno za pristojan zivot to daleko bolje nego cisto materijalni brak. AKo crce bude srecno bice i mozak a oburnuto veoma tesko. Sreca nije samo u parama.

  2. goran manic

    I, ko je ovde glup?!

  3. celavi

    Čekaj, šta je on čekao 10 godina? Ona je verovatno planirala kakvu-takvu budućnost a on je tako životario, pa znam takve tipove. Ima ih više nego kesa smeća na deponiji. Umesto da priča sa njom, da održava komunikaciju, i da je posle maksimalno 3 godine oženi on se sprdao, eto šta je dobio. Otišla je za sposobnijim a mi krivimo devojke da su materijalno orijentisane. Toliko o tome drugari moji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike