U trendu

Da vam od starta ne krene naopako: Ovo je najgori dan u nedelji za prvi ljubavni sastanak

Prema aplikaciji za ljubavne sastanke Match, subota je najgori dan za zakazivanje viđenja sa simptijom. Umesto subote, stručnjaci preporučuju sredu ili četvrtak uveče.

Šarlot sa TikToka (@welcometothepeasantparty), koja deli savete za izlaske, kaže da su subote najgori dani za prvi sastanak.

“Pod pretpostavkom da radite ponedeljkom i petkom (9 do 17 sati), radnim danima ste već van kuće, izgledate sređeno i ne radite to samo zbog neke osobe koja vam se dopada”, navela je.

Kako je naglasila, previše ćete se potruditi za nekoga koga ne poznajete, ukoliko izdvojite vikend da se spremite baš za tu osobu.

“Vikendom nemate obaveze da bi vas podigle i izvukle iz kuće. Ako se doterate, to je obično baš za taj sastanak. Osim toga, radnim danima, posebno od ponedeljka do četvrtka, verovatno neće biti gužve u kafićima i restoranima”, navela je u nastavku.

Pored toga, loš prvi sastanak koji se desio u subotu više ćete da pamtite.  Stručnjak za sastanke aplikacije za ljubavne sastanke Match, potvrdila je ove navode i kaže da su neki dani jednostavno bolji od drugih.

“Ciljajte da to bude sreda ili četvrtak uveče. Petak ili subota naveče će verovatno da budu sačuvani za druženje sa prijateljima i neće se smatrati vrednim trošenja za prvi ljubavni sastanak.” Uz ove savete, dala je i trik kako da završite ljubavni sastanak ukoliko vam nije po volji.

“Umesto da predlažete noć u kojoj će vaš partner verovatno imati druge planove, ciljajte na večernji izlazak sredinom nedelje. Onda, ako nema iskre, uvek možete da „krivite“ rani početak sledećeg dana kako bi sastanak bio kratak.”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar