U trendu

Evo koliko partnera menjaju žene tokom života: Kad čujete kako stoje Srpkinje, iznenadićete se

Većina žena ima više od jednog seksualnog partnera tokom svog života.

Pitanje o broju seksualnih partnera kod žena je ono što najviše intrigira muškarce. Sigurno ćete se naći u situaciji da vam partner postavi ovo pomalo neprijatno pitanje, a na vama je da li želite da budete iskreni kada je ova tema u pitanju.

U međunarodnom istraživanju o seksualnim navikama učestvovalo je 7.000 žena starosti od 15 do 49 godina iz 15 zemalja, uključujući region.

Rezultati su pokazali da žena u proseku tokom života promeni pet seksualnih partnera. Među rekorderima (posle Austrije i Britanije, gde je prosek 8-9 partnera) bile su i žene iz regiona čiji je prosek 6 seksualnih partnera.

Mišljenja su podeljena kada su takvi podaci u pitanju. Kada je u pitanju ova tema, često se mogu čuti dve verzije:

,,Prava žena je ona koja svoje partnere može da nabroji na prste jedne ruke, kao i, ,,Dok sve ne isproba, ne može ni da zna koji joj je pravi. Svako ima pravo na svoj sud, a broj partnera zavisi isključivo od želja pojedinca“.

Međutim, u svemu tome postoji jedna stvar koja brine, a to su nezaštićeni seksualni odnosi.

Bez obzira koliko uživate u intimnom činu sa svojim partnerom, uvek morate imati na umu jednu stvar, da kvalitet treba da bude iznad kvantiteta. To znači da, osim ako ne planirate da osnujete ili proširite porodicu, morate koristiti zaštitu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)