U trendu

Hajde da otkrijemo ko je bolji u seksu – muškarci sa pločicama ili sa stomakom

Drage dame, hajde da saznamo koji muškarci su najbolji u seksu

U stvarnosti, studije pokazuju da prosečan seks traje samo tri do sedam minuta, a oko 25 odsto muškaraca pati od prevremene ejakulacije, zbog čega sam seks traje manje od tri minuta.

Izgled muškog tela igra veliku ulogu u seksu, od samog izbora partnera do njegovih ljubavnih veština. I dok se telo mišićavog muškarca smatra idealnim, u praksi je situacija mnogo drugačija.

Prema istraživanju naučnika sa turskog univerziteta Erdžijes, muškarci sa nešto višim indeksom telesne težine i obimom struka većim od 92 cm u proseku duže „traju” u seksu – oko 7,3 minuta.

S druge strane, muškarci sa ravnim stomakom imaju prosečno trajanje seksa oko 2,5 minuta pre orgazma.

Oni mršaviji iz grupe jedva su izdržali tri minuta, a često pate i od prevremene ejakulacije.

– Recimo da muškarac ima seks 100 puta godišnje. Ako ima plak na stomaku, provodiće oko osam sati – ceo radni dan – više godišnje u seksu sa partnerom nego da ima plak. Ovo je dosta vremena – kaže se u izveštaju.

Naime, pivski stomak i razni drugi oblici povezani su sa višim nivoom hormona estradiola, ženskog hormona odgovornog za veću izdržljivost u seksu, piše Business Standard.

Osim stomaka, većoj izdržljivosti doprinose još neke stvari. Naime, istraživanja pokazuju da seks duže traje kod muškaraca koji su obrezani.

Takođe, seks sa kondomima obično traje duže zbog smanjene osetljivosti nerava.

Ako pitate žene, u savršenom svetu seks bi u proseku trajao 10 do 15 minuta, barem tako misli 77 odsto žena.

Ovo ne uključuje vreme pre utakmice, koje bi po njima trebalo da traje najmanje 10 minuta. Predigra obično uključuje ljubljenje, milovanje, masiranje, pa čak i oralni seks – sve pre samog prodiranja.

U stvarnosti, studije pokazuju da prosečan seks traje samo tri do sedam minuta, a oko 25 odsto muškaraca pati od prevremene ejakulacije, zbog čega sam seks traje manje od tri minuta.

Takođe, od pet do deset odsto muškaraca pati od odložene ejakulacije – u kojoj problem nije u trajanju seksa, već u tome što ne mogu da dožive orgazam tokom seksa sa partnerkom ili što im za to treba neobično dugo, preko 30 minuta, piše Avaz.ba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar