najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Milijarder prijavio otmicu supruge policiji, onda saznao istinu

Samo nekoliko meseci nakon venčanja, italijanski milijarder, živeo je u strahu da mu je supruga oteta, ali je ostao prilično neugodno iznenađen i zapanjen kad je na Instagramu otkrio istinu, piše britanski Miror, a prenose mediji u Srbiji.

Naime, Đanluka Cervara obratio se policiji nakon što je nestala njegova ljubav, bivša mis Ukrajine, Ana Zajačkivska, verujući da je oteta. Međutim, uskoro je na društvenim mrežama otkrio fotografije svoje supruge kako pozira s drugim muškarcem u hotelu s pet zvezdica, i to uz oznaku ‘sloboda’.

Cervara je sad podigao tužbu protiv Ane koja je ovim prekršila njihov predbračni ugovor, a navodno je iz zajedničkog doma ukrala pet hiljada funti  i mobilni telefon.

Đanluka se nije mogao suzdržati pa joj je ispod fotografija ostavio ružne komentare, a između ostalog je napisao: ‘Tvoj suprug u Milanu i roditelji zahvaljuju ti što si u Njujorku s drugim muškarcem.’

#zaia #relax#time #moments #america #home #sweethome #love #life #happy #pice #selfie #me

A post shared by Anna Zaiachkivska (@anna_zaiachkivska2015) on

Međutim, Zajačkivska tvrdi da je pobegla jer je muž bio fizički nasilan i bilo joj je dosta da živi u ‘zlatnom kavezu’. Tvrdi da je prilikom jedne svađe pljunuo na nju. 24-godišnjakinja je osim toga ljuta na Cervara jer joj nije poklanjao dovoljno pažnje kad je ‘danima imala glavobolje’.

Naravno, Cervara tvrdi drugačije – smatra da Ana u Njujorku radi kao model, a o celoj situaciji laže. ‘Objavila je puno fotografija iz hotela s pet zvezdica na kojima pozira s drugim muškarcem. Uopšte ne izgleda nesrećno.’

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike