Subotić još dve godine u Borusiji

Fudbaler Borusije Dortmund i reprezentativac Srbije Neven Subotić produžio je ugovor sa klubom za dve godine, tako da će sa „milionerima“ ostati do 2018, saopštio je nemački prvoligaš.

Foto: Beta

Foto: Beta

„Izrazito sam radostan zbog odluke da ostanem u Borusiji. Dortmund je sada postao moj drugi dom. Jedva čekam uspešnu budućnost sa našim timom i uz pomoć naših fantastičnih navijača. Čeka nas mnogo posla u neposrednoj budućnosti, a ja želim da pružim veliki doprinos tome“, rekao je ovaj štoper za sajt kluba.

Subotića je pohvalio i izvršni direktor Hans-Joahim Vacke.

„Iako ima samo 26 godina, Neven je idealan za nas zbog višegodišnjeg iskustva i kontinuiteta sa Borusijom. Kao sportista i kao čovek savršeno odgovara Borusiji Dortmund“, rekao je Vacke.

Subotić je do sada igrao 186 puta u Bundesligi za Borusiju i postigoa je 15 golova. U klub je došao 2008. godine iz Majnca i zaigrao je u paru sa Matsom Humelsom, čime su postali najmlađi štoperski par u istoriji Bundeslige.

„Neven nam je došao kao vrlo mlad momak. Za ovih više od sedam godina postao je pravi crnožuti, i na terenu i van njega. Ubeđeni smo da će on biti jedan od ključnih igrača u predstojećim godinama“, rekao je sportski direktor Mihael Cork.

(Beta)

Ostavite komentar

Ostavite komentar