U trendu

Blago pojačan saobraćaj, bez zadržavanja na prelazima

Magla i sumaglica tokom jutra može usporiti saobraćaj na putevim dužinom rečnih tokova i po kotlinama, a tokom dana se očekuje blago pojačan saobraćaj, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema podacima uprave Granične policije na graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila su do 30 minuta.

Na granici s Hrvatskom otvoreni su prelazi Batrovci, Šid ,Bogojevo, Bezdan i Ilok, dok su Sot-Principovac i Ljuba i dalje zatvoreni.

Zbog radova na sanaciji vijadukta na delu državnog puta br IA br 1. u zoni petlje „Ražanj“ u smeru od Beograda ka Nišu biće preusmeren saobraćaj na brzu preticajnu traku suprotnog smera koja vodi ka Nišu.

Na delu državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), zbog radova će biti zatvoren kanal 1 naplatne stanice „Beograd“, u smeru Beograd-Niš.

Od 1. septembra su zbog izgradnje leve kolovozne trake obilaznice oko Beograda, na državnom putu I A reda broj 1, kompletno zatvorena sva uključenja i isključenja sa Obilaznice u okviru petlje Surčin, a vozila se preusmeravaju na petlju Dobanovci.

Na deonici Koridora 10 (državni put IB-44) saobraćaj se preusmerava na paralenlne puteve na deonici Vladičin Han-Vranje, između Poloma i Prevalca i kod mesta Gramađe.

Od danas do 12. oktobra biće potpuno obustavljen saobraćaj na državnom putu II A reda broj 127, deonica Golubinci – Putinci na ukrštanju sa prugom Beograd – Šid – državna granica sa Hrvatskom, zbog radova na rehabilitaciji pruge.

Danas su predviđene dve potpune obustave saobraćaja, na Autoputu E80, Niš – Dimitrovgrad (Granica sa Bugarskom), na deonici kod mosta u Čifliku, put I B reda, broj 43 i to u vremenskim intervalima od devet do 11 časova i od 14 do 16 časova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.