Mini koncert grupe „Disciplina Kičme“ ispred TC Ušće

Grupa „Disciplina Kičme“ prirediće besplatan mini-koncert za Beograđane u nedelju, 22. maja, od 15 sati ispred glavnog ulaza u Ušće šoping centar, najavio je „Long Play“.

Uvek nepredvidivi frontmen Dušan Kojić Koja i njegova „Disciplina“ dolaze ispred Ušća da u direktnom kontaktu sa nedeljnom šoping zabavom uživo saopšte stih „zaboravili rokenrol i otišli u šoping mol“, sa novog albuma „Opet“ koji će predstaviti na koncertu 28. maja u Bašti Studentskog kulturnog centra Beograda.

Nastala na temeljima kultnog „Šarla Akrobate“ 1981. godine, „Disciplina Kičme“ basiste i pevača Dušana Kojića nametnula se do sada kao jedno od najautentičnijih i najuticajnijih imena srpske i regionalne scene.

Od minimalističkog bas-bubanj debija „Sviđa mi se da ti ne bude prijatno“ (1983), preko eksperimenta sa duvačima kao na „Zeleni Zub na Planeti dosade“ (1989), i engleske verzije benda tokom devedesetih, „Disciplina“ je stigla do nove faze rada sa albumima „Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi?“ (2007), „Uf!“ (2011) i sada „Opet“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

disciplina kicmekoncertTC Ušće
Komentari (0)
Dodaj komentar