Pogledajte obavezno novi spot grupe „The Prodigy“

Gotovo dvadeset miliona prodatih ploča širom sveta. Apsolutni rekord kada je u pitanju ta vrsta muzike. I respekt do neba. Toliki da zaslužuju dva članka skoro zaredom. Pisali smo o novom deluks izdanju. Set od tri dela kao kruna na više nego uspešnu godinu. Sledi priča o novom spotu. U prethodnom tekstu samo smo naznačili o čemu se radi.
Svi znamo koliko Srbija voli ovaj bend. Došli su ovde meću prvima, onda kad su drugi mislili da smo ljudožderi. Tada su zapalili halu Pionir. Još su u dva navrata tresli Tvrđavu na Petrovaradinu. Čini se da tlo još podrhtava od tada. Verovali smo da zbog toga i oni vole nas. Sada smo se u to i uverili. Srbijo, budi ponosna.
Britanski vanzemaljci, grupa "The Prodigy" snimili su novi spot za pesmu "Take Me To The Hospital". To je zapravo poslednji za sada, a treći po redu skinut singl s više nego uspešnog albuma "Invaders Must Die", objavljenog u februaru ove godine. Zašto je baš on toliko specifičan? Biće vam jasno čim ga pogledate, ukoliko već niste. Spot sadrži kadrove ludnice i histerije publike na Egzitu tokom ovogodišnjeg nastupa. Uz taktove pesme, jednostavno savršen spoj. Haos i gomila energije. I ne samo to. U spotu se još mogu videti snimci iz Beograda pre i posle festivala, a u jednom trenutku čak i zgrade porušene u bombardovanju. Članovi benda su u više navrata napominjali da im je to bio jedan od najdražih nastupa na turneji. Spominjali su da im je velika čast što su po drugi put bili u mogućnosti da se pojave pred Egzitovom publikom. Egzit za njih poseduje onu ludu, divlju stranu koju nema puno svetskih festivala. Na kraju svega, ostao je čuveni poklič:
"Dovedite nas ponovo, to j….o volimo!!!"
I da znate da hoćemo! Egzit je, inače, treću godinu za redom nominovan za najbolji svetski festival, a već je poznato da je pre dve godine zvanično postao najbolji festival u Evropi. Mislim da je ovaj spot mnogo vrednija nagrada od nje, jer dolazi sa prave strane. A vi, do novog susreta sa ovom unikatnom grupom, uživajte u novom spotu i budite srećni i ponosni.
Obavezno pogledajte

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.