najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

G.I. Joe: odmazda

Žanr: akcija, avantura, naučna fantastika
Trajanje: 110 min.

Glavne uloge: Čening Tejtum (Channing Tatum), Brus Vilis (Bruce Willis), Dvejn Džonson (Dwayne Johnson), D. J. Kotrona (D. J. Cotrona), Adrijen Palicki (Adrianne Palicki), Byung-hun Lee
Scenario: Ret Riz (Rhett Reese), Pol Vernik (Paul Wernick)
Režija: Džon Ču (Jon M. Chu)

SINOPSIS
U nastavku filma iz 2009. godine – "G.I. Joe: uspon Kobre", koji je zaradio preko 300 miliona dolara na svetskim blagajnama, G.I. Joe vojnici bore se ne samo sa smrtnim neprijateljem – Kobrom, već su primorani da se odbrane i od napada iz same vlade koji predstavljaju pretnju po njihovo postojanje.
O FILMU
Producent Lorenco di Bonaventura, koji je imao udela u nekim od najuspešnijih filmskih franšiza, poput milijarderskih "Transformersa", smatrao je da je kraj prvog filma ostavio otvorena vrata da se svet G.I. Joe-a dublje istraži. "Mislio sam da je prvi deo, završen nagoveštajem da postoji uljez u Ovalnom kabinetu, potpuno jedinstven i da bi bilo zanimljivo to istražiti." Kad su počeli da razmišljaju o nastavku, filmadžije su želele da se nadovežu na najbolje elemente i priču iz prvog filma i da to prenesu u drugi deo, dok će u isto vreme stvarati nov identitet i osećaj. To je otvorilo mogućnost i da se uvedu novi likovi iz bogate G.I. Joe mitologije.
Lik koji se vraća iz prvog dela je Djuk, mladi, tipični američki vojnik, koji vodi svoj tim samouvereno, precizno i vrlo ponosno. Posvećen i lojalan, Djuk će učiniti sve da zaštiti vojnike koji su pod njegovom komandom i potrudiće se da iz njih izvuče ono najbolje.
U ovoj ulozi ponovo se našao Čening Tejtum. On s lakoćom tumači ovaj lik koji privlači najraznovrsniji tip publike. "Čening je čovek iz naroda i svi mnogo više mogu da se poistovete s Djukom jer je iskren i ima neverovatnu sposobnost da se zbliži s publikom", kaže reditelj Ču. "Bilo je zabavno što sam ponovo zaigrao u najmaštovitijoj igri svih vremena", kaže Čening.
Oficijelni sajt

Premijera: 27. marta 2013. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.