najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Grozomora

Žanr: avanturistička komedija, tinejdž horor
Trajanje: 101 min, sinhronizovan

Glavne uloge: Džek Blek (Jack Black), Dilan Minet (Dylan Minnette), Odeja Raš (Odeya Rush)
Scenario: Darren Lemke, Scott Alexander, Larry Karaszewski, R.L. Stine (serijal knjiga “Goosebumps”)
Režija: Rob Leterman (Rob Letterman)

SINOPSIS

Iako je u početku uznemiren zbog toga što se iz velikog grada morao preseliti u mali, tinejdžer Zah Cuper (Dilan Minet) uskoro zaboravlja na sve to kada se sprijatelji sa Čempom (Rajan Li) i otkrije da mu je komšinica prelepa devojka Hana (Odeja Raš). Ali neće sve biti tako jednostavno kada Zah upozna Haninog misterioznog i vrlo čudnovatog oca za kojeg se ispostavlja da je R. L. Stejn (Džek Blek), autor superuspešnih knjiga „Goosebumps“.

Kako malo-pomalo Zah upoznaje čudnovatu porodicu iz susedstva, otkriva i da Stejn krije opasnu tajnu: naime, čudovišta koja su opisana u njegovim bestselerima zapravo su stvarna, a Stejn štiti svoje čitaoce od njih držeći ih zaključane u svojim knjigama. Međutim, kada ista ta čudovišta igrom slučaja budu puštena na slobodu, Zakov život se u potpunosti menja.

U ludoj avanturističkoj noći koja je ispred njih, Zak, Hana, Čempa i Stejn moraće da se udruže kako bi uhvatili sva čudovišta iz Stejnove imaginacije – uključujući Slapi Dimija, devojku sa ukletom maskom, patuljke i mnoge druge – kako bi ih vratili tamo gde im je mesto i spasli svoj gradić.

Oficijelni sajt: Goosebumps (2015)

Premijera: 3. decembar 2015. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.