najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Psi rata (video)

Žanr: komedija, krimi, drama
Trajanje: 114 min
Glavne uloge: Džonah Hil (Jonah Hill), Majls Teler (Miles Teller), Stiv Lanc (Steve Lantz)
Scenario: Stefan Čin (Stephen Chin), Tod Filips (Todd Phillips), Džejson Smilovic (Jason Smilovic), Gaj Loson (Guy Lawson)
Režija: Tod Filips (Todd Phillips)

SINOPSIS

Film prati priču o dvojici trgovaca oružjem Dejvidu Pekozu i Efraimu Diveroliu koji su uspeli da potpišu 300 miliona vredan ugovor sa Pentagonom za snabdevanje oružijem saveznika u Afganistanu. U filmu ih pratimo na putu apsurda političkog sveta i internacionalnog trgovanja oružjem. Ovaj put će završiti tako što su optuženi za prevaru.

O FILMU

Reditelj trilogije ‘Mamurluk’, Tod Filips, donosi komediju prema neverovatnoj istinitoj priči o dvojici dvadesetogodišnjaka koji su uspeli da potpišu vredan ugovor sa Pentagonom. „Psi rata“ je novi film zasnovan na scenariju koji su napisali Džejson Smilović i Stiven Čin baziranom na članku koji je objavljen u časopisu „Rolling Stone“ a koji je napisao Gaj Lavson. Po Lavsonov članku napisana je i knjiga „Arms and the Dudes“.

Pravi Efraim Diveroli želeo je lično da se sretne sa glumcem Džonom Hilom. Hil je morao ozbiljno da se ugoji kako bi odoleo izazovima snimanja na nepristupačnom terenu.

Film se snimao na lokacijama od Rumunije do Majamija. Snimanje je počelo u martu 2015. i završeno početkom 2016. Džes Einzberg i Šia LaBuf su razmtrali da prihvate uloge u filmu ali su zbog teme filma odustali. Šifrovano ime filma tokom snimanja bilo je AK-47.

Oficijelni sajt: War Dogs (2016)

Premijera: 18. avgust 2016. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar