U trendu

Trolovi 3D (video)

Žanr: animirani, avantura, komedija, porodični, sinhronizovan, 3D
Trajanje: 92 min

Glavne uloge u sinhronizaciji: Ana Štajdohar, Marko Mandić i Ljiljana Stjepanović, Ivan Zekić, Aleksandra Radosavljević, Mara Mikić, Milan Antonić
Glavne uloge: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse, Christine Baranski, Russell Brand, Gwen Stefani, John Cleese
Scenario: Jonathan Aibel, Glenn Berger, Erica Rivinoja, Thomas Dam („Good Luck Trolls“)
Režija u sinhronizaciji: Jana Maričić
Režija: Walt Dohrn, Mike Mitchell

SINOPSIS

Trolovi Maka i Zakeralo su dve totalne suprotnosti, Maka vesela Trolica uvek spremna na zagrljaje, pesmu i igru primorana je da moli Zakerala za pomoć, kako bi zajedno spasli svoje prijatelje od zlih i gladnih Bergena. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

O FILMU

Sećate se onih luckastih igračkica sa velikim očima koje su se razlikovali po boji kose? Glavni akteri najnovijeg filma studija „Dreamworks Animation“ upravo su oni – Trolovi, preslatki, mali čovečuljci koji imaju različite boje kose.

Glavne uloge tumače Ana Štajdohar, Marko Mandić i Ljiljana Stjepanović, a tu su i Ivan Zekić, Aleksandra Radosavljević, Mara Mikić, Milan Antonić i mnogi drugi. Rediteljka sinhronizacije je Jana Maričić. Ana svoj glas pozajmljuje optimističnoj i veseloj princezi Trolova – Maki, dok je pesimističnog realistu Zakerala oživeo Marko. Glavnoj zlici ovog animiranog filma glas pozajmljuje naša poznata glumica Ljiljana Stjepanović.

Publika pored toga što ima prilike da uživa u raspevanoj animiranoj komediji „Trolovi“ može u filmu da čuje i velike stare muzičke hitove poput pesama „True Color“ i „Total eclipse of the heart“, kao i popularni hit Džastina Timberlejka „Can’t Stop The Feeling“.

Oficijelni sajt: Trolls (2016)

Premijera: 3. novembar 2016. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar