Objavljen trejler za avanturu “Lovac i ledena kraljica” (Video)

Objavljen je prvi trejler za epsku avanturu “Lovac i ledena kraljica” (The Huntsman: Winter”s war) reditelja Sedrika Nikolasa-Trojana, koji u domaće bioskope stiže 21. aprila sledeće godine, saopštio je distributer “Taramaunt”.

Kris Hemsvort i oskarovka Šarliz Teron vraćaju se svojim ulogama u popularnoj sagi, a pridružuju im se Emili Blant i Džesika Častejn, a tim ponovo predvodi producent Džo Rot, poznat po ostvarenjima “Grdana” i “Alisa u zemlji čuda”.

Svet iz filma “Snežana i lovac” proširuje se da bi se otkrilo kako su sudbine lovca Erika i kraljice Ravene duboko i opasno isprepletene.

Mnogo pre nego što se mislilo da je kraljica Ravena (Teron) ubijena od strane Snežane, ona je iz potaje gledala kako njena sestra Freja (Blant) doživljava užasnu izdaju i beži iz njihovog kraljevstva.

Uz Frejinu moć da zaledi bilo kog neprijatelja, mlada ledena kraljica je provela decenije u izolovanoj zimskoj palati gde je obučavala legije smrtonosnih lovaca, uključujući Erika (Hemsvort) i ratnicu Saru (Častejn), samo da bi saznala da su njeni miljenici prekršili njen jedini zahtev – zauvek zaključajte vaša srca za ljubav.

Kad Freja sazna za sestrinu smrt, ona će pozvati ostale vojnike da donesu magično ogledalo jedinoj čarobnici koja može da upotrebi njegove moći i kad otkrije da Ravena može da se vrati u život, zle sestre će zapretiti začaranoj zemlji dvostruko mračnijom silom.

(Tanjug)

Ostavite komentar