najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Premijera filma “Hrabri vitez Trenk” 22. septembra

Animirani film “Hrabri vitez Trenk” u režiji Entonija Pauera biće premijerno prikazan 22. septembra u bioskopu “Sinepleks” (Delta siti), a istovremeno kreće u distribuciju u više od 20 bioskopskih dvorana u Srbiji i Crnoj Gori, najavio je danas distributer “Fame Solutions”.

“Hrabri vitez Trenk” je priča o dečaku Trenku, kome je glas pozajmio Mateja Vukašinović, koji mora da nauči šta su junaštvo i hrabrost pre nego što od siromašnog kmeta na imanju zlog Barona Zlopogledića (Milan Gromilić) izraste u sjajnog viteza pod zaštitom velikog mentora viteza Gvozdena od Debelog ”lada (Dragan Vujić Vujke).

“Mislim da je ovo jedna od trajnijih uspomena koje jedan profesionalac u našem poslu može da ostavi potomstvu. Ja sam prvenstveno stava da je ovo odgovoran zadatak, kojim čuvamo naš jezik i tradiciju, posebno na ovakvim filmovima, koji su više od zabave, a da ne pominjem da je bilo neizrecivo zabavno raditi sa Dušicom Novaković, koja je maestralno držala rediteljsku palicu na ovoj sinhronizaciji”, izjavio je Gromilić povodom svoje prve sinhronizacije.

Sinhronizacija je urađena u saradnji sa Dečjim kulturnim centrom Beograda i u njoj su učestvovali polaznici prve škole mjuzikla u DKCB-u Mateja Vukašinović u ulozi Trenka i Anđelija Milenković u ulozi princeze Tese.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike