Najgledaniji: „Because I Said So“

Na drugom mestu liste najgledanijih filmova našla se romantična komedija s elementima drame – „Because I Said So“. Film je režirao Majkl Liman (Michael Lehmann), koji stoji iza filmova „Heathers“, „Istina o kucama i macama“ („The Truth About Cats & Dogs“) i „Četrdeset dana i četrdeset noći“ („40 Days and 40 Nights“). Zvezdanu ekipu ovog filma čine: Dajana Kiton (Diane Keaton), Mendi Mur (Mandy Moore), Tom Everet Skot (Tom Everett Scott), Loren Grejam (Lauren Graham) i Pajper Perabo (Piper Perabo).

Dafni Vajlder (Dajana Kiton) je majka čija ljubav prema ćerkama ne poznaje stege i granice. Kao samohrana majka, podigla je tri fantastične devojčice koje su odrasle u žene kakve bi svaka majka rado poželela – simpatičnu Mili (Mendi Mur), stabilnu Megi, psihologa (Loren Grejam), i seksepilnu i neobaveznu Me (Pajper Perabo).

Da bi sprečila najmlađu ćerku da napravi istu grešku s muškarcima kakvu je napravila i ona sama, Dafni odlučuje da je spoji sa savršenim mladićem. Jedino što je Dafni prećutala svojoj ćerki Mili jeste to da se poslužila oglasima lične prirode da bi pronašla „gospodina savršenog“ za nju. Ako neko zna šta je najbolje za njenu ćerku, šta ona traži ili ne želi od duge veze, to je Dafni, zar ne? Komični scenario se tako odigrava pred našim očima dok majka iz najboljih namera pravi najgore poteze u ime ljubavi prema obožavanoj ćerki. Da li je čovek iz Dafninih (ups, Milinih) snova odgovorni arhitekta Džejson, ili roker Džoni slobodnog duha?

Dok pokušava da pronađe sreću za svoju ćerku, trudeći se da ispravi sve svoje greške iz mladosti, Dafni će i sama spoznati ljubav u naručju Džonijevog oca Džoa. Pod uticajem ljubavi, Dafni počinje da se pita da li je njena preterana briga o ćerkama bila način da ignoriše sopstvene probleme.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike